SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI 2014

Slalom printre elefanţi » Nibali a sugrumat o competiţie în care doar fauna mai ridică sprîncene :D

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 09:09

Imaginea zilei de ieri a fost provocată de apariţia unui elefant, care, din entuziasm, a fost aproape să doboare gardul unei grădini zoologice şi să intre pe traseu.


Într-o etapă de 209 kilometri destinată sprinterilor, ploaia a făcut ravagii în Turul Franţei şi a provocat o căzătură masivă în pluton, cu doar două borne înainte de final.

Rutierii care au avut cel mai mult de suferit au fost francezul Romain Bardet şi slovacul Peter Sagan, în timp ce Vincenzo Nibali, liderul detaşat al Turului Franţei, a avut grijă să îşi ţină bicicleta dreaptă şi să treacă în linişte linia de sosire.

În clasamentul general, liderul de la Astana se află la cel puţin 7 minute distanţă de orice adversar şi trebuie doar să ajungă în siguranţă la Paris, duminică, pentru a-şi adjudeca definitiv tricoul galben.

Lituanianul Ramunas Navardauskas (Garmin-Sharp) a cîştigat a 19-a etapă din Turul Franţei, după ce s-a desprins decisiv în ultimii 13 kilometri, pe o căţărare de categoria a IV-a. Etapa de astăzi presupune un contratimp individual de 54 de kilometri, între Bergerac - Périgueux.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  26 Iulie 2014, 10:56

Splendid acest Tour 2014!!! Se simte lipsa dopatului Froome. Pacat de Contador. Cu el ar fi fost artificii si in lupta pentru primul loc. Cred ca tot Nibali ar fi castigat, dar nu atat de clar. Tinerii francezi fac destule "artificii" in lupta pentru celelalte locuri pe podium.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează