SPORTURI  »  CICLISM  »  RCS DĂ O NOUĂ LOVITURĂ

Zile negre pentru Astana!

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

La exact o săptămînă după ce ASO a hotărăt să nu invite Astana în Turul Franţei, RCS Sport confirmă zvonurile conform cărora Andreas Klöden nu va reuşi să îşi apere titlul cucerit anul trecut în Tirreno-Adriatico.

 

Astana a fost trecută cu vederea şi în ceea ce priveşte startul pentru clasica Milano-Sanremo, lucru ce a provocat mînia directorului sportiv, Johan Bruyneel. "Este o decizie nefericită nu numai pentru noi, ci pentru ciclism în general!", a tunat Bruyneel. "Argumentele organizatorilor nu sînt adevărate! RCS ne-a motivat absenţa din Turul Italiei prin faptul că nu vom prezenta o echipă competitivă la startul cursei. Dar acum, cînd îi refuzi cîştigătorului din Tirreno-Adriatico şansa să îşi apere titlul, argumentul anterior cade. Este greu să accepţi asemenea decizii, mai ales cînd în spatele lor găseşti acuze nefondate şi iraţionale!".

Verdictul organizatorilor este foarte greu de îndurat de Astana, avînd în vedre că cele 2 echipe franceze excluse din Turul Italiei, Crédit Agricole şi Bouygues Telecom, au primit "undă verde" pentru a-şi alinia rutierii la startul celor două competiţii.

Presiuni politice pentru Contador. Mariano Rajoy, liderul Partidului Popular Spaniol, i-a cerut oficial sprijinul preşedintelui Franţei, Nicholas Sarkozy, în lupta pe care mai mulţi simpatizanţi ai lui Alberto Contador o duc împotriva societăţii ASO pentru reinvitarea echipei Astana în Turul Franţei, anunţă The Telegraaf. "E oribil să-i refuzi unui ciclist de 25 de ani şansa de a participa la curse de talia lui", a declarat Rajoy.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează