SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON

La două ţinte de podium » Dorottya Buzas s-a descurcat cel mai bine în proba de biatlon

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:25

Românca Dorottya Buzas a ratat primele locuri la ultima trecere prin poligon, cînd n-a spart decît trei ţinte.

La Fundata, localitatea aflată la cea mai înaltă altitudine din România, 1304 metri, orizontul e înconjurat de munţi înzăpeziţi, pîlcurile de brazi se unduiesc pe conturul traseului de biatlon. Iar circa 1000 de oameni încurajează româncele participante la proba de 10 kilometri.

Cel mai bine se descurcă Dorottya Buzas: primele două trageri sînt curate, la a treia ratează o singură ţintă. Apoi, la ultima tragere, din picioare, două ţinte rămîn neatinse. "Obosisem, îmi doream mult top cinci, pentru că ştiam bine traseul", declară la final. Finiş la care toate concurentele mişcă tribuna cocoţată pe deal. Trec linia de sosire, dar se întind epuizate şi gîfîie intens.

Colegele se descurcă mai prost. Fără să-şi propună acest lucru, Focze, Racz şi Vălean încheie pe poziţii consecutive, 54, 55 şi 56. Nici băieţii nu s-au descurcat mai bine la 12,5km. Demeter (locul 27), Gerbacea (32), Gego (40) şi Crăciun (57) n-au ţinut pasul cu neamţul cîştigător, Dominic Reiter.

"Mă oftic tare, tragerile sînt specialitatea mea! Nu sînt mulţumită deloc" ( Andreea-Oana Vălean, biatlon)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  20 Februarie 2013, 03:17
Postat de cordos_eu pe 20 Februarie 2013, 01:15

incompetentule care ai scris articolul, ce loc a ocupat Buzas?

sunt atat de inapti astia incat te doare capul. am citit de 3 ori articolul, m-am gandit ca sunt eu chior. incredibil. daca ii intrebi pe ce loc a terminat steaua in 1925 iti raspund dintr-o suflare.

cordos_eu
cordos_eu  •  20 Februarie 2013, 01:15

incompetentule care ai scris articolul, ce loc a ocupat Buzas?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează