SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Belu: "Sandra Izbaşa va fi motorul echipei la Rotterdam! Este o gimnastă experimentată!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Octavian Belu, antrenorul coordonator al lotului naţional de gimnastică, a declarat pentru digisport că Sandra Izbaşa va fi "motorul" echipei la Campionatele Mondiale care debutează pe 16 octombrie

 

"După părerea mea este o altă Sandra Izbaşa decît cea de la Beijing, nu neapărat datorită accidentării peste care a trecut cu tenacitate, dar şi pentru faptul că este o gimnastă trecută de 20 de ani, o gimnastă matură, cu multă experienţă. Este cea mai titrată sportivă din lotul naţional şi eu cred că va fi şi motorul extrem de necesar la acest Campionat Mondial", a afirmat Belu.

Chiar dacă mai sînt doi ani pînă la JO din Londra, Octavian Belu este de părere că medaliata cu aur, la sol, la JO 2008, are şanse pentru a participa şi la ediţia din 2012.

"Are potenţial fizic, dar şi psihic pentru a participa la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice. Dacă va face acest lucru, este spre meritul ei. Cred că va avea satisfacţii dacă va munci serios", a adăugat Octavian Belu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
biiii
biiii  •  10 Octombrie 2010, 17:31

Trebuia sa revina de mult la nationala, s-a pierdut mult timp cu Forminte Bafta fetelor!

navzar_t
navzar_t  •  10 Octombrie 2010, 17:23

Asteptam multe medalii de aur cu cei mai buni antrenori la carma reprezentativei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează