SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JO 2016

Cătălina Ponor se pregăteşte pentru o nouă medalie olimpică: "Ţinta mea e Brazilia!"

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2015 00:00

La aproape 28 de ani, tripla campioană olimpică spune că nu-i lipseşte motivaţia de a se pregăti alături de gimnastele mai tinere

După trei ani de pauză, Cătălina Ponor s-a întors în sala de antrenament. Fosta gimnastă îşi pregăteşte o revenire spectaculoasă în marile competiţii şi se gîndeşte să urce din nou pe podium la Jocurile Olimpice de anul viitor. Cătălina s-a confruntat cu mici probleme medicale după revenire, dar spune că lucrurile s-au rezolvat.

Deocamdată nu poate concura din cauza măsurilor antidoping. Un sportiv, după revenire, nu are voie să intre într-un concurs oficial vreme de 6 luni. "Le voi susţine pe fete, la Baku, la Jocurile Olimpice Europene. Apoi, vreau să ajut echipa la Campionatele Mondiale din toamnă. Sigur, trebuie să fie sănătoase și celelalte fete, pentru că singură nu poți face nimic. Sînt încă la început, au trecut doar două luni de cînd m-am întos în sala de gimnastică, dar mi-am revenit și sper să progresez, astfel încît să fiu la 70-80 la sută din potențialul meu la Mondiale și să ajung la capacitate maximă la Jocurile Olimpice. Acolo e ţinta mea", a declarat Ponor.

"Am avut și alte reveniri de-a lungul timpului, este adevărat că acum sînt la altă vîrstă, dar dacă îţi dorești cu adevărat, poți. Sînt și alte gimnaste care au arătat că se poate"
Cătălina Ponor

5 medalii olimpiceare în palmares Cătălina: trei de aur la JO 2004, un argint şi un bronz la JO 2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează