SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE NAȚIONALE

Fără Larisa la Naționale » Gimnasta a căzut destul de rău la un antrenament

Larisa Iordache are șanse mici să ajungă la Rio // FOTO Alex Nicodim
Larisa Iordache are șanse mici să ajungă la Rio // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2016 00:00

Gimnasta a căzut destul de rău la un antrenament și va rata Campionatele Naționale de la Cluj, din week-end.

Competiția de la Cluj ar fi trebuit să fie un prim examen pentru Larisa Iordache și Cătălina Ponor, în vederea stabilirii gimnastei care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ambele sportive au însă mari probleme de sănătate. În privința Cătălinei, participarea ei e incertă, în timp ce Larisa a anunțat că nu va mai lua startul.

Conform clubului Dinamo, unde Iordache este legitimată, gimnasta a fost nevoită să declare forfait pentru întrecerile de la Cluj Napoca. Larisa a căzut destul de rău pe spate marți, la antrenament, iar în urma unui consult medical, doctorii i-au prescris repaus de la efort câteva zile.

Iordache abia revenise în concurs după operația la mâna stângă.
Nici Cătălina Ponor nu e prea bine. Gimnasta care se pregătește să participe la a treia Olimpiadă a făcut o enterocolită și și-a petrecut noaptea de marți la spital, pe perfuzii. Ieri i s-a făcut rău, în sală, la antrenament, iar participarea ei la Naționale e sub semnul întrebării.

Federația va trebui să stabilească până pe 18 iulie gimnasta care va reprezenta România la Rio, având de ales între Ponor și Iordache.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează