SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Flavius Koczi: "Deocamdată aceasta ne este valoarea la echipe!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Echipa masculină de gimnastică a României se află pe locul cinci după prima zi a calificărilor de la Campionatele Mondiale care se desfăşoară la Rotterdam (Olanda), iar şansele de a accede în finală sînt destul de mici.

Ioan Suciu, coordonatorul lotului naţional, a declarat că este mulţumit de faptul că elevii săi şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a se califica între primele 24 de echipe, pentru următoarea etapă din Japonia.

"Fără ratările la care nu ne-am aşteptat, puteam prinde finala de 8. E foarte greu, dacă ţinem seama că urmează puterile gimnasticii, China, SUA, Rusia, care, şi cu avantajul celei de-a doua zi de concurs, cînd arbitrii sînt puţin mai obosiţi, vor avea execuţii si evoluţii mult mai bune. Pentru noi, scopul principal era calificarea între primele 24 de echipe, pentru urmatoarea etapă din Japonia. Cred ca ne-am îndeplinit obiectivul. Acum să vedem după ziua a doua a calificărilor, ce mai putem aştepta de la această competiţie, la finala de la individual compus şi la finalele pe aparate. După calcule matematice, teoretic sînt încă cinci echipe care ne pot depăşi. În competiţie se pot întîmpla multe, dar e bine să privim lucrurile aşa cum sînt, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Finale cred ca vom prinde la individual compus, la sărituri şi la sol, toate prin Flavius Koczi. La cal cu mînere execuţia lui Koczi a fost sub 15,000 şi, la un asemenea nivel, nu poţi avea speranţe", a declarat Ioan Suciu, potrivit romgym.ro.

"Sînt şi nu sînt mulţumit de cum am mers în calificări. Sînt mulţumit că, în mare, am reuşit să fac ceea ce mi-am propus, să nu ratez, cu excepţia barei fixe. La bară fixă mi-am dat seama că merge, nu mai am probleme şi pe viitor pot să fac şi mai bine. Pot să zic că la echipe asta ne este deocamdată valoarea", a declarat Flavius Koczi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează