SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Fostul vicepreşedinte al FR Gimnastică, Elena Firea, a încetat din viaţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Fostul arbitru internaţional şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, Elena Firea, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 82 de ani, se arată într-un comunicat remis de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

 

Profesor Universitar Doctor Elena Firea a fost Decan al Academiei Naţionale de Educaţie Fizica şi Sport (ANEFS), în perioada 1981-1984, rector al aceleiaşi instituţii, în perioada 1984-1990, şi decan al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti, fiind prima femeie care a ocupat aceste funcţii.

De asemenea, Elena Firea a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, arbitru naţional şi internaţională de gimnastică, participând la numeroase concursuri organizate în ţară şi în străinătate.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi-a exprimat regretul faţă de decesul Elenei Firea şi a transmis condoleanţe familiei îndoliate.

Sursa: Mediafax

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează