SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ALEGERI

Irina Deleanu, realeasă la șefia Federației Române de Gimnastică Ritmică + Mesajul postat de ministrul Eduard Novak

Irina Deleanu. Foto: Instagram
Irina Deleanu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 16:53 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 19:23

Preşedintele în exerciţiu al FRGR, Irina Deleanu (47 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat, fiind aleasă în unanimitate de către cei 24 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de Alegeri. 

„Am fost candidaţi unici şi la preşedinte, şi la vicepreşedinte, şi la membrii Comitetului Executiv. Am rămas în formula veche pentru că, se pare, specialistele noastre din gimnastică ritmică au considerat că am făcut o treabă bună în ultimii patru ani”, a declarat ea pentru Agerpres. 

O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”
INTERVIU
O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

Irina Deleanu, realeasă la șefia Federației Române de Gimnastică Ritmică

Printre cele mai importante obiective în noul mandat se numără calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 şi organizarea unei ediţii a Campionatelor Mondiale la nivel de senioare.

Irina Deleanu este la al şaselea mandat ca preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Ne așteaptă proiecte importante! Ana Luiza Filiorianu, noul antrenor federal al FRGR, a lipsit motivat de la Adunarea Generală! Succes!

- Irina Deleanu, pe Instagram

Mesajul postat de ministrul Sportului, Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a transmis felicitări Irinei Deleanu după ce aceasta a fost realeasă la șefia Federației Române de Gimnastică Ritmică.

„Am participat la Adunarea Generală a Federației Române de Gimnastică Ritmică, organizată astăzi. Îi mulțumesc pentru invitație doamnei președinte Irina Deleanu și vreau să asigur această echipă dedicată de sprijinul nostru pentru munca pe care o depun. Sunt alături de voi, vă doresc mult succes în proiectele viitoare și știu că organizarea în premieră, în România, a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Ritmică de Junioare (6-8 iulie, Cluj-Napoca) este o bucurie, dar și o mare responsabilitate. Aveți încredere în forțele voastre și continuați să dezvoltați acest sport frumos!”, a scris ministrul Sportului, Eduard Novak, pe pagina sa de Facebook.

Irina Deleanu, realeasă la șefia Federației Române de Gimnastică Ritmică + Mesajul postat de ministrul Eduard Novak
Eduard Novak a transmis felicitări Irinei Deleanu. Foto: Instagram

Citește și:

Două medalii pentru România la Campionatele Europene de Juniori și Cadeți de la Tallin

Ministrul Eduard Novak a atacat președinții de Federații care s-au plâns că primesc puțini bani

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează