SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE GIMNASTICĂ

Nadia a comentat rezultatele dezastruoase ale României de la CM de gimnastică: "Mă simt atît de tristă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 17:00

Echipa feminină a României a ratat top 8 la CM de gimnastică și tremură pentru Olimpiada de la Rio. Fetele noastre au ratat calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio, fiind pentru prima oară în istorie cînd naționala noastră trebuie să participe la un turneu preolimpic pentru a ajunge la Rio 2016.

Nadia Comăneci s-a declarat extrem de tristă de contraperformanța fetelor noastre, însă a spus că va rămîne alături de echipa națională de gimnastică.

"Mă simt atît de tristă pentru ce s-a întîmplat, pentru că totul a început cu accidentarea Cătălinei Ponor. Am fost cu echipa cînd și Anamaria Ocolișan s-a accidentat la gleznă și am simțit o mare panică în interiorul echipei.

Și, chiar dacă încerci să nu te gîndești la asta, e greu să nu o faci. Am avut puțin timp cu ele și le-am spus: Sînteți aici după atît de multe ore în sală, hai să vedem ce puteți mai bine, să nu aveți în minte că vreți locul 1 sau 2, doar faceți ce puteți mai bine. Simțeam că sunt panicate. Toate au plîns ieri (vineri, după evoluția din calificări – n.r.). (…) Mi-a părut rău pentru ele", a spus Nadia Comăneci pentru FIG, preluat de Mediafax.

"Voi fi ca o mamă și le voi consola, pentru că nu poți face nimic mai mult. Trebuie să aștepți și să vezi. Ar putea să aibă o altă șansă să arate cine sînt. E un an greu pentru ele și sper că vor încheia cu un zîmbet aceste Mondiale" Nadia Comăneci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unfake
unfake  •  24 Octombrie 2015, 21:17

"dezatruase" "pentru prima oară în istorie cînd naționala noastră trebuie să participe la un turneu preolimpic pentru a ajunge la Rio 2016." Mai bine ca n-ai semnat, esti si *** si fara logica...Cum ajungeti, ma, sa scrieti "la gazeta" ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  24 Octombrie 2015, 18:19

Nu stiu daca nu ar fi mai bine ca Nadia Comaneci sa vina si sa umble pe la salile de gimnastica din tara, sa puna osul, sa contribuie cumva la selectia si la pregatirea unor gimnaste asa cum stie ea ca trebuie sa fie o gimnasta din ziua de azi si din ziua de maine. Pentru ca mi se pare o pierdere de vreme sa stea pe langa cele de la echipa nationala, majoritatea mediocritati si rebuturi, cu care nu se mai poate face nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează