SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  AMINTIRE

foto Fotografia rară postată de Ambasada Statelor Unite cu Nadia Comăneci » 46 de ani de la realizarea ei

Nadia Comăneci, în stânga, alături de Dan Grecu și Ann Carr +18   FOTO
Nadia Comăneci, în stânga, alături de Dan Grecu și Ann Carr

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 15:51 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 19:26

Ambasada Statelor Unite al Americii în România a postat azi o fotografie rară cu Nadia Comăneci.

Pe 3 martie 1976, Nadia Comăneci participa la prima ediție a American Cup International Gymnastics, competiție internațională de gimnastică.

Fotografie inedită cu Nadia Comăneci

În timpul liber, Nadia, alături de Ann Carr, o fostă gimnastă americană, și Dan Grecu, unul dintre numele legendare ale gimnasticii românești, s-au fotografiat la Madison Square Garden, din New York.

Și au poza într-o ipostază inedită, în care Dan Grecu le ține pe brațe pe cele două gimnaste. Iar poza a fost publicată azi de Ambasada Statelor Unite al Americii, la 48 de ani de la realizarea ei.

Fotografia rară postată de Ambasada Statelor Unite cu Nadia Comăneci » 46 de ani de la realizarea ei

„Nadia Comăneci, Dan Grecu și Ann Carr, în Madison Square Garden, New York, pe 3 martie 1976. Sportivii au făcut turul locației unde s-a desfășurat prima ediție a competiției internaționale de gimnastică - American Cup International Gymnastics.

La ediția din anul 1976 a competiției, Nadia Comăneci a câștigat medalia de aur, în timp ce Dan Grecu a cucerit medalia de argint”. a fost mesajul postat de Ambasadă.

La 62 de ani, Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj: „Este permanent și îl port cu mândrie!”

Nadia vrea să păstreze vie amintirea momentului în care a luat prima notă de 10 din istoria olimpică a gimnasticii artistice (18 iulie 1976). Așa că a luat o decizie importantă. Și-a făcut curaj și s-a tatuat, pentru prima dată. Imaginea nu putea conține altceva decât cercurile olimpice și nota de 1.00. Zona aleasă a fost deasupra gleznei piciorului drept.

„Am spart gheața. Perseverență, muncă asiduă, abilitatea de a fi unic. Comemorez primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice. Pornește în căutarea propriei note de 10!”, a scris Nadia pe Instagram.

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc. Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a povestit ulterior Nadia.

Citește și:

Unic în istorie! LeBron James a atins o bornă incredibilă: 40.000 de puncte în NBA
NBA
Unic în istorie! LeBron James a atins o bornă incredibilă: 40.000 de puncte în NBA
Clipe de coșmar » Două atlete au părăsit Campionatele Mondiale indoor de la Glasgow pe targă: „I se vedea osul prin piele”
CAMPIONATELE MONDIALE ÎN SALĂ
Clipe de coșmar » Două atlete au părăsit Campionatele Mondiale indoor de la Glasgow pe targă: „I se vedea osul prin piele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky3
rocky3  •  03 Martie 2024, 19:21

Cum să mănânci cuvinte în titlul unui articol??? Incompetența trebuie dusă pe cele mai înalte culmi, pe zi ce trece!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează