SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ROMÂNIA

Nicolae Forminte se află de sîmbătă la Izvorani şi lucrează din nou alături de fete » Reîntregirea

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Bitang, Belu şi Grigoraş rămîn antrenori-coordonatori, în timp ce sarcinile lui Forminte vor fi stabilite mai tîrziu.

Ce era prevăzut s-a întîmplat. Nicolae Forminte s-a întors la lotul olimpic de gimnastică. De cinci zile, fostul antrenor-coordonator s-a alăturat fetelor pe care le cunoaşte atît de bine. Ieri, au avut loc discuţii în care să se stabilească de ce se va ocupa Forminte. "Tot ce s-a vorbit ieri ţine de bucătăria internă a lotului. Deocamdată este o perioadă de acomodare şi ulterior vor fi împărţite sarcinile. Se va stabili dacă sarcinile vor avea legătură cu aparatele sau cu pregătirea fizică", a spus Mircea Apolzan, secretarul general al FRG. Despre revenirea în calitate de coordonator a lui Forminte: "Nici nu poate fi vorba despre aşa ceva", a adăugat Apolzan.

Pe 1 iunie,  Nicolae Forminte şi-a dat demisia, afirmînd că i s-a făcut o mare nedreptate. "Orice om face compromisuri, dar are şi un punct de la care se satură. Eu am pretenţia că sînt om", spunea Forminte după demisia fulminantă. O dată cu trecerea zilelor, poziţia fermă a lui tehnicianului s-a schimbat, îndulcind un pic situaţia. Acum este dulce de tot, avînd în vedere că se află din nou la Izvorani. Pentru binele gimnasticii româneşti.

Prima provocare pentru actualul colectiv tehnic va veni la toamnă, la Campionatele Mondiale de la Rotterdam (17-24 octombrie), deşi Octavian Belu a spus că nu se pot face minuni pînă atunci. Între timp, fetele vor participa la două concursuri de verificare plus la două etape de Cupă Mondială.

"Toţi sîntem egali, toţi sîntem o echipă cu acelaşi scop şi cînd apare o problemă dăm o mînă de ajutor. Toţi sîntem antrenori"
Mariana Bitang

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează