SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  SCANDAL

#NU ABUZ // Apogeul abuzului sexual din lotul de gimnastică: "Indiferent de accidentare, mâinile lui ajungeau acolo. Ai fost cel mai înfricoșător monstru dintre toți!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 13:08

Fosta gimnastă Mattie Larson (25 de ani) a dat detalii frapante despre modul în care Larry Nassar, medicul echipei de gimnastică a Statelor Unite ale Americii, se comporta.

"Nu a fost ușor să vin astăzi aici. Nu credea că sunt capabilă, dar am realizat că nu mai sunt copilul care obișnuiam să fiu. Larry și ceilalți din staff au transformat sportul pe care îl iubeam într-un adevărat infern.

Accidentarea mea era într-o zonă extrem de sensibilă. Prima dată când Larry m-a atins acolo cu degetele am crezut că e doar o întâmplare. Nu folosea niciodată mănuși. Indiferent de accidentare, el ajungea mereu cu mâna acolo. Prioritatea lui ar fi trebuit să fie sănătatea mea, nu molestarea.

Larry, te-ai dovedit a fi cel mai înfricoșător monstru dintre toți. Te urăsc!", a declarat Mattie Larson în timpul procesului.

Citește și: Încă o victimă a doctorului Larry Nassar » Simone Biles dezvăluie calvarul la care a fost supusă: "Vă rog să mă credeți că a fost mult mai dificil să spun asta cu voce tare decât să aștern pe hârtie"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează