SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Nu merge la Europenele din Franţa! » Larisa Iordache acuză dureri la gleznă

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 23:06

Dubla vicecampioană mondială din 2014 a întrerupt antrenamentele pentru a nu forţa o accidentare şi mai gravă.

Antrenorii lotului olimpic, Mariana Bitang şi Octavian Belu, nu vor putea conta la Europenele din Franţa, de peste trei săptămîni, pe evoluţiile celei mai valoroase gimnaste române a momentului. Larisa Iordache (18 ani), dubla vicecampioană mondială, a acuzat în urmă cu cîteva zile dureri la gleznă şi a fost scoasă de la antrenamente.

"Pentru Larisa, cel mai bine este să nu participe la Europene. Ea trebuie să se recupereze total şi pentru asta trebuie să avem răbdare. Evident, se va schimba şi obiectivul cu care vom merge", a declarat Bitang pentru www.evz.ro.

Tehnicienii nu ştiu însă cu cine o vor înlocui, dar intenţionează să rodeze sportivele care nu au trecut încă prin emoţiile concursurilor. "Obiectivul nostru este acela de a face o echipă puternică pentru Mondiale ca să o putem califica la Jocurile Olimpice", a mai spus Bitang.

Larisa Iordache a adunat deja 11 medalii la Campionatele Europene dintre care cinci de aur, cinci de argint şi una de bronz.

La fel susţine şi conducerea FRG. "Sînt sportive la lot care fac pasul spre seniorat. Au de unde alege antrenorii. Sînt şi cele care au fost şi anul trecut la Europene", a declarat Adrian Stoica, preşedintele FRG. "La Europene, tot greul se va muta pe umerii Dianei Bulimar", a adăugat şeful federal. Campionatele Europene de la Marseille nu vor avea un concurs pe echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ramaiana
ramaiana  •  16 Aprilie 2015, 02:35

Pe la Gazeta Sporturilor s-a auzit ca sint in plina desfasurare campionatele europene la care Larisa nu poate participa?S-ar parea ca NU.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează