SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECIZIE

Octavian Belu şi Mariana Bitang au demisionat oficial din poziţia de membru COSR!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 15:34

Octavian Belu şi Mariana Bitang s-au declarat dezamăgiţi după alegerea lui Alin Petrache în fruntea COSR şi azi şi-au depus în mod oficial demisiile din funcţia de membru COSR!
"Belu şi Bitang au depus o cerere de demisie din cadrul COSR prin e-mail. Sunt membrii COSR ca persoane, nu din partea unei instituţii. Sunt nişte oameni recunoscuţi, personalităţi ale sportului.

Decizia le aparţine în totalitate, urmează a fi aprobate în Comitetul Executiv. Nu au motivat în niciun fel aceaste demisii", a declarat pentru Mediafax secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.

Învins de Alin Petrache la COSR, Octavian Belu ameninţă şi cu demisia de la lotul naţional de gimnastică: "Am pierdut 30 de ani prin săli!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
varanga53
varanga53  •  31 Mai 2014, 13:17

Asa se intampla cand bolsevicii intra cu bocancii in lumea sportului ! Ce sa mai caute "fabricantii" de medalii intr-o lume a mizeriei PSD-iste ?

costeltudor
costeltudor  •  30 Mai 2014, 22:57

Belu siBitang au demonstrat ca nu știu sa piardă.Ei vorbesc ca sportul românesc este bolnav,ce au făcut domniile lor pentru sport cind erau slugile lui Basescu la Cotroceni?

rolando
rolando  •  30 Mai 2014, 20:32

Daca nici Bellu, atunci cine?!?? Sper sa continue la lotul de gimnastica... Succes!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează