SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  NADIA A PLECAT ÎN MEXIC

Performanţele Nadiei Comăneci recunoscute la Acapulco » Va primi cheia oraşului

Nadia Comaneci primeste cheia orasului Acapulco
Nadia Comaneci primeste cheia orasului Acapulco

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2011 13:54

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă în Mexic, cu ocazia primului Campionat Open din această ţară, va primi sâmbătă cheia oraşului Acapulco, din partea primarului metropolei.

Prima ediţie a Mexican Open Gymnastics Championship a debutat cu o conferinţă de presă şi tragerea la sorţi a perechilor de gimnaşti, printre care se numără şi Marius Berbecar.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, atracţia principală a evenimentului a fost însă prezenţa Nadiei Comăneci, în calitate de "amfitrioană", cum au numit-o organizatorii. Nadia, împreună cu soţul ei, Bart Conner, a fost asaltată pentru interviuri, autografe şi fotografii, cea mai bună gimnastă a României declarând că se află la Acapulco pentru a doua oară, la 35 de ani de la prima vizită.

"Sunt onorară şi încântată să particip la acest important eveniment şi îi asigur pe toţi cei prezenţi că va deveni o tradiţie", a declarat Nadia Comăneci, citată şi de site-ul oficial al forului internaţional de profil.

Nadia va participa, sâmbătă, la o ceremonie în care primarul din Acapulco îi va oferi cheia oraşului. Pe durata şederii în Acapulco, Nadia a mai avut parte de un moment emoţionant, când a fost invitată să-şi lase urmele palmelor pe o alee a celebrităţilor, care vizitează metropola mexicană. De asemenea, cei implicaţi în organizarea competiţiei, inclusiv invitaţii de onoare, s-au întâlnit cu 20 de copii bolnavi de cancer.

Revenind la competiţia propriu-zisă, gimnastul Marius Berbecar va face pereche cu mexicana Yessenia Estrada, în concurs fiind înscrise 9 perechi.

sursa Mediafax

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ninimihto
ninimihto  •  10 Decembrie 2011, 20:46

o MACIUCA....... La costinesti o sa primeasca morcovul de aur.......cind venea cu nicu ne evacua din hotel si ne baga la casute de lemn, ca sa se fwta cu nicu in liniste........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close