SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RANA GIOIAVERDE CUP 2011 ITALIA

Ponor şi Iordache, medalii de argint la "Rana Gioiaverde Cup"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 21:21

Gimnastele Cătălina Ponor şi Larisa Iordache au câştigat medaliile de argint la Grand Prix "Rana Gioiaverde Cup", din Italia, concurs care s-a desfăşurat la doar două aparate, bârnă şi paralele.

Ambele probe au fost câştigate de rusoaica Viktoria Komova, care a fost notată cu 14.850 la bârnă şi cu 15.700 la paralele.

Cătălina Ponor a concurat la bârnă, primind nota 14.700, cu care a ocupat locul secund, iar Larisa Iordache s-a clasat şi ea pe locul doi, la paralele, cu 14.150. Podiumul a fost completat cu italianca Elisabetta Preziosa (14.300, la bârnă, respectiv Giorgia Campana (13.600, la paralele).

Printre participanţii la competiţia din Italia s-au numărat italianul Matteo Morandi, bronz la inele la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, din 2010, Konstantin Pluzhnikov (Rusia) şi Eleftherios Petrounias (Grecia), aur, respectiv bronz la Campionatele Europene de la Berlin, din acest an, în timp ce la feminin au participat, printre altele, Carlotta Ferlito, argint la CE Berlin, Elisabetta Preziosa, bronz la aceeaşi competiţie, Viktoria Komova (Rusia), aur la paralele la CM de la Tokyo, plus reprezentantentele României.

sursa mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  11 Decembrie 2011, 22:08

bravo fetele un bun antrenament pentro jo de la londra unde asteptam ca si campioanele noastre sa fie pe podium uitam mondialele si pornim intr-o noua lupta pentru medalii pentru jo. succes fetele va iubim si suntem mandre de voi. hai romania!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează