SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CE DE GIMNASTICĂ 2017

Sala de 60 de milioane de euro rămîne doar pe hîrtie » Bucureștiul a pierdut organizarea CE de gimnastică din 2017!

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca
Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 09:15

Federația Română de Gimnastică anunță că Bucureștiul a pierdut organizarea Campionatului European, din cauză că sala care trebuia să găzduiască evenimentul nu va fi gata la timp. Turneul se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj.

Demersurile au fost făcute încă de acum 2 ani, însă Federația a explicat într-un comunicat: "După răspunsul Primăriei Generale a Municipiului București privind stadiul demarării construcției Sălii Multifuncționale București, din data de 11 decembrie 2015, Uniunea Europeană de Gimnastică, alături de Federația Română de Gimnastică, anunță în mod oficial că ediția din anul 2017 a Campionatelor Europene de Gimnastică se va desfășura în Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca, în perioada 19-24 aprilie".

"Uniunea Europeană de Gimnastică este pe deplin conștientă de faptul că situația creată nu este imputabilă Federației Române de Gimnastică. Sîntem pe deplin convinși și încrezători că prietenii noștri români vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a organiza acest eveniment la înălțimea așteptărilor gimnaștilor, a partenerilor noștri și la nivelul tehnic cerut de un asemenea eveniment" Georges Guelzec, președintele Uniunii Europene de Gimnastică

Un alt eveniment major este în pericol. România riscă să piardă organizarea de meciuri la CE de fotbal 2020 dacă nu va reuși să modernizeze trei stadioane care vor servi ca baze de antrenament, să finalizeze linia de metrou spre aeroport și să construiască două autostrăzi.

Gazeta Sporturilor a scris în mai multe rînduri despre licitațiile problematice și despre tărăgănarea începerii lucrărilor:

cum rămîne cu euro?

Un alt eveniment major este în pericol: România riscă să piardă organizarea de meciuri la CE de fotbal 2020 dacă nu va reuși în timp util să modernizeze trei stadioane care vor servi ca baze de antrenament, să finalizeze linia de metrou spre aeroport și să construiască două autostrăzi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
travka
travka  •  18 Decembrie 2015, 12:02
Postat de travka pe 18 Decembrie 2015, 10:41

Sa vedeți ce audienta o sa fie în cluj la campionatul asta hahaha ***...***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2015, 11:59
Postat de alexbibirica1 pe 18 Decembrie 2015, 11:00

in niciun caz nu vom avea autostrazile gata pana in 2020 ... de linia de metrou nici nu vreau sa ma gandesc .... ex:surparile din zona cotroceni,surpari care stopeaza lucrarile in acea zona....

e vb de linia de metrou care face legatura intre gara de nord si aeroportul coanda. nu are absolut nici o treaba cu cotroceniul tau. exista 2 proiecte, unul deja elaborat si scontat, care porneste pe magistrala GN - Bucurestii Noi, si face la dreapta spre Poligrafiei, opreste la Gara Baneasa, la Aeroportul Baneasa si continua spre Otopeni paralel cu DN 1, respectiv un alt proiect, care porneste din vlaicu - pipera, prin spatele Aeroportului Baneasa. Cotroceniul e in cu totul alta parte. oricum, autoritatile stau de lupte, de arestari reciproce, de lovituri sub centura, de furtisaguri in Aula Parlamentului, nu mai edifica nimic. astia sunt pedeseristii si aliatii lor neocomunisti ca si ei, niste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Decembrie 2015, 11:00

in niciun caz nu vom avea autostrazile gata pana in 2020 ... de linia de metrou nici nu vreau sa ma gandesc .... ex:surparile din zona cotroceni,surpari care stopeaza lucrarile in acea zona....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează