SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  

Sandra Izbaşa, invitată la turneul "Nadia Comăneci"

Izbasa
Izbasa

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Gimnasta Sandra Izbaşa, campioana olimpică la sol, va asista, în acest week-end, în calitate de invitată, la turneul Nadia Comăneci International Invitational din Oklahoma City, la care vor participa sportivi din mai multe ţări, între care şi România, informeaza The Oklahoma Daily.
Izbaşa a fost prezentă, joi, la o întâlnire cu studenţii de la Universitatea Oklahoma. Ea a dat declaraţii fiind ajutată la traducere de Nadia Comăneci. "Am venit aici anul trecut şi am cîştigat premiul Nadia Comăneci. După Jocurile Olimpice de la Beijing, am venit aici şi am concurat, în februarie, la Nadia Invitational", a spus Sandra Izbaşa, care a precizat că nu ştie dacă va putea participa la Jocurile Olimpice de la Londra.  Sportiva româna nu va concura în acest week-end, deoarece a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile în septembrie 2009.
Nadia Comăneci organizează turneul ce îi poartă numele împreuna cu şotul său, Bart Conner. "Avem 740 de concurente din opt ţări. Majoritatea sînt din SUA, dar au venit şi din Ucraina, România, Israel, Venezuela, Mexic şi Canada", a declarat Conner.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2010, 18:11

As dori mult de tot sa pot lua legatura cu Nadia Comaneci intr-o problema legata de gimnastica. M-ai putea ajuta?

 •  19 Februarie 2010, 16:40

dar despre gimnastele care s-au dus acolo sa concureze nu sa se fataie de ce nu scrieti ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează