SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PLANURI MARI PENTRU 2009

Sandra Izbaşa vrea un titlu mondial în 2009

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2009 00:00

Medaliată cu aur la sol la Jocurile Olimpice de la Beijing, Sandra Izbaşa îşi ştie bine obiectivele din 2009.

Îmi doresc să fiu sănătoasă, să câştig un titlu mondial, singurul care îmi lipseşte, şi câteva medalii la Europene”, a spus Sandra Izbaşa pentru Adevărul.

Ea va fi ajutată în concursul pe echipe la Campionatele Mondiale de la Londra (13.10. 2009 - 18.10.2009) de colegele sale (Druncea, Tămârjan, Drăgoi, Acatrinei), de la care se speră că vom mai acapara câteva medalii.

Sursa: Adevarul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  15 Ianuarie 2009, 19:23

Mult succes Sandrei si tuturor fetelor in tot ceea ce isi doresc sa realizeze! Pentru cei de la GSP, Adevarul sau cine a facut articolul, competitia pe echipe este doar din doi in doi ani, si a fost in 2008. Incercati sa va informati inainte sa publicati cineva, sa nu induceti lumea in eroare.

 •  13 Ianuarie 2009, 13:15

Avem unele junioare destul de valoroase care vin din urma, iar antrenorii sunt FOARTE buni. Poate nu stii ca in timp ce in Romania sunt aproximativ 2000 de gimnasti legitimati in USA sunt mai mult de 100.000 si au conditii excelente de pregatire. Asa ca putem spune ca echipa asta a facut minuni la Olimpiada. Larisa Iordache este una dintre sperante. Sa lasam ironiile la o parte. Clar DOD nu esti un cunoscator al fenomenului !

 •  13 Ianuarie 2009, 12:27

Aidoma marelui nostru umorist,Doru Octavian,tot ceea ce sperati in 2009 de la gimnastica e doar o gluma si o mare bascalie.Daca vom lua 1-2 medalii va trebui sa multumim divinitatii,ca la ce staf tehnic are nationala noastra tare mi-e ca va ajunge sa ne bate la Londra si statul Nepal sau Indonezia.De antrenorii de prin cluburile tarii,federatia isi bate joc insa ve-ti vedea aceast lucru prin rezultatele ce vor veni.VA ROG NU UITATI ACEST ARTICOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu respect...Doru.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează