SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CUPA MONDIALĂ

Semne bune » Cătălina Ponor şi Diana Bulimar au urcat pe podium la etapa de Cupă Mondială de la Doha

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:00

Cu mai puţin de o lună înainte de competiţia preolimpică de la Rio, Cătălina Ponor şi Diana Bulimar au adunat încredere la întrecerea de la Doha. Tripla campioană olimpică a fost cea mai bună la bârnă, iar Didi a fost a doua la sol.

Cătălina Ponor a intrat din nou în emoţiile unei întreceri oficiale, după ce ultima oară concurase la Jocurile Olimpice de la Londra. Revenită în sală la începutul lui 2015, trecută printr-o operaţie grea la picior, Cătălina a dovedit din nou că bârna e locul său de joacă favorit. Doar o mică ezitare şi în rest aterizări lipite au dus la o notă de 14,650. E loc şi de mai mult. Ieri, Ponor nu şi-a învins doar adversarele, ci şi durerile pe care încă le resimte la picior. A zâmbit reţinut la festivitatea de premiere pentru că ştie că drumul mai are multe popasuri.

Diana Bulimar s-a prezentat în finala de la sol bandajată, dar dornică să lase în urmă ghinioanele. A trecut peste ratarea de sâmbătă de la paralele şi a fost mai bună decât în calificări. A obţinut 14,125, un punctaj care a situat-o pe locul al doilea, fiind depăşită doar de elvenţianca Giulia Steingruber, 14,700. Rezultatele sunt bune, dar concurenţa va fi mai acerbă între 16 şi 18 aprilie la Rio, acolo unde se dau ultimele patru bilete pentru Jocurile Olimpice şi unde e nevoie de o echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Martie 2016, 23:40

bv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează