SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE GIMNASTICĂ

Testează aparatele » Echipa feminină a României are programat azi, la Rotterdam, antrenamentul pe podium

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Trei zile au mai rămas pînă la debutul oficial al Campionatelor Mondiale de la Rotterdam.

Plecate duminică din ţară, gimnastele care vor reprezenta România la această ediţie s-au acomodat de minune cu aerul de Olanda. Ieri, au avut două antrenamente, iar azi urmează să meargă chiar în sala Ahoy pentru a testa aparatele pe care vor concura."Fetele se simt bine, nu au probleme de acomodare, aşteptăm concursul", a spus Mariana Bitang, care a rămas la Izvorani.

Alături de fete se află Octavian Belu, Lili Cosma, Lucian Sandu şi Marius Vintilă. Echipa României este formată din Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Cerasela Pătraşcu şi Gabriela Drăgoi. Programul fetelor este următorul: sîmbătă  vor evolua în calificări, în subdiviziunea a treia, alături de Brazilia, de Israel şi de Polonia. Apoi, duminică, ele vor aştepta rezultatele şi din celelalte subdiviziuni. Exerciţiile de sîmbătă sînt importante pentru că ele dau echipele calificate în finala de pe 20 octombrie, gimnastele care vor evolua la individual compus, concurs ce va avea loc pe 22 octombrie, dar şi pe cele calificate în finalele pe aparate de pe 23  şi de pe  24 octombrie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
biiii
biiii  •  12 Octombrie 2010, 08:59

Bafta fetelor. Hai ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează