SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EXERCIȚIU

VIDEO + FOTO Simone Biles, exerciții uluitoare! Coborâre în premieră la bârnă și un salt triplu-dublu la sol

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 16:10

Simone Biles, gimnasta americană, 22 de ani, a câștigat al șaselea titlu național la individual compus, după ce a prezentat două elemente în premieră.

Campionatele Mondiale se apropie cu pași repezi, iar gimnastele americane au demonstrat în cadrul întrecerii lor naționale că sunt extrem de pregătite pentru întâlnirea de la Stuttgart, care va avea loc între 4 și13 octombrie. Însă Simone Biles, care a cucerit al șaselea titlu la individual compus, a arătat din nou că este dintr-o altă ligă. 

Multipla campioană olimpică și mondială a prezentat o coborâre în premieră la bârnă și un nou element la sol, unul pe care foarte puțini băieți se încumetă să-l execute, un salt triplu-dublu.

Evenimentele de la Kansas City i-au făcut pe jurnaliștii americani să o numească cea mai bună sportivă din toate timpurile. „Nu există niciun fel de dubiu, Simone Biles e cea mai bună. Fără supărare pentru LeBron James, Mikaela Shiffrin, Serena Williams sau Alex Morgan e cea mai bună sportivă din lume în acest moment", a scris Nancy Armour în USA Today.

+7 FOTO

„Yo! Simone Biles e direct cea mai bună din toate timpurile. Nu trebuie să existe vreo dezbatere”, a scris jurnalistul Roland Smith. 

20 de medaliimondiale are în palmares Simone Biles, dintre care 14 sunt de aur

5 medaliiolimpice a cucerit Simone Biles la JO de la Rio, patru fiind de aur

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
flojo
flojo  •  12 August 2019, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visinu
visinu  •  12 August 2019, 17:32

E extraodinar cum poate sa sara daca ne gandim ca e atat de bolnava incat ia in fiecare zi cate un pumn de pastile ca sa nu moara. Vezi si https://www.businessinsider.com/russian-hack-serena-venus-williams-simone-biles-exemptions-banned-drugs-2016-9

Vezi toate comentariile (2)
Comentează