SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ALS ICE BUCKET

VIDEO Nadia Comăneci a acceptat Ice Bucket Challenge » A nominalizat două personalităţi de marcă ale României

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 18:13

Nebunia Ice Bucket a cuprins-o şi pe Nadia Comăneci. Legenda României a acceptat şi ea provocarea şi a nominalizat alte două personalităţi.

Nadia a postat pe contul său oficial de Facebook un filmuleţ în care spune că susţine campania ALS Ice Bucket şi îi nominalizează pe Gică Hagi şi pe Ion Ţiriac să facă acelaşi lucru.

De la începutul acestei campanii s-au strîns peste 60 de milioane de dolari din donaţii. Printre personalităţile din sport care au acceptat această provocare s-au numărat David Beckham, Jose Mourinho, Carles Puyol, Diego Maradona. Dintre români, Adrian Mutu, Flavius Stoican sau Ilie Năstase sînt doar cîţiva dintre cei care s-au alăturat cauzei.

Vezi VIDEO cu Nadia Comăneci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 August 2014, 13:30

Mai bine ne povestea cum o giugiulea ...Dolanescu, era mai captivant !

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  27 August 2014, 04:04

Ce se agita astia cu campania asta de parca ar face vreun transplant de inima....o mare idiotenie,since sa fiu,dar care are totusi un scop caritabil.

subiectiv777
subiectiv777  •  26 August 2014, 16:46

Cu Tiriac e o mica problema; cred ca moshu' ar fi de acord sa-si toarne in cap nu una, ci doua-trei galeti cu apa si gheata insa cu conditia sa nu cotizeze vreun ban pentru orice campanie din care el sa nu scoata vreun profit.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează