SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  NADIA LA 50 DE ANI

VIDEO Zece petreceri » Nadia Comăneci va marca într-un mod special aniversarea a 50 de ani: party-uri pentru prieteni şi cunoştinţe în toate colţurile lumii

Articol de , - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2011 12:08

”Zeiţa de la Montreal” a deschis seria de private dinner la Londra, în urmă cu circa 10 zile. A urmat Oklahoma City, acasă. Azi aşteaptă o surpriză specială la o festivitate la Doha (Qatar). Urmează Los Angeles, Acapulco, Bucureşti

Citeşte AICI tot ce a apărut în ediţia specială dedicată
Nadiei Comăneci de Gazeta Sporturilor


Nadia a împlinit ieri 50 de ani, iar "Zeiţa de la Montreal" s-a decis să marcheze evenimentul într-un mod special: 10 petreceri private pentru prieteni şi apropiaţi, organizate în toate colţurile lumii. "Era dificil să strîng pe toată lumea într-o singură zi şi într-un anumit loc, aşa că, spre a nu supăra pe nimeni că lipseşte de la eveniment, am hotărît împreună cu Bart să mergem noi peste tot", a explicat ieri, pentru GSP, Nadia, care se află în aceste zile în Qatar, la Doha.

"Alerg de la o întîlnire la alta"
"E vorba despre un forum al unei Academii de Sport, pe care am inaugurat-o în urmă cu şase ani, alături de Maradona, Pele şi Mark Spitz. Congresul începe duminică, dar eu şi Bart am decis să venim un pic mai devreme ca să organizăm cîteva private dinner cu ocazia zilei mele de naştere. Sînt foarte ocupată, plec de la o întîlnire, alerg către alta, dar e foarte plăcut să fiu alături de prieteni. Ştiu că duminică seara mi se pregăteşte şi o mare surpriză, dar nu ştiu deocamdată despre ce e vorba. De-abia aştept!", a continuat "Miss Perfect".

Alături de preşedintele Barcelonei
La Doha, printre invitaţii de la conferinţa dedicată afacerilor în sport se vor număra Sandro Rosell, preşedintele Barcelonei, fostul internaţional danez Michael Laudrup, legendarul antrenor Bora Milutinovici, tenismana Venus Williams. "Petrecerile vor fi însă într-un cerc mai restrîns, ne vom întîlni cu cîţiva dintre amicii lui Bart care se află în zonă în această perioadă", a continuat Nadia.
După Qatar, Comăneci are deja stabilite alte trei destinaţii pentru party: Los Angeles (SUA), Acapulco (Mexic) şi Bucureşti. "În ţară voi ajunge, probabil, la începutul lui decembrie, dar nu ştiu deocamdată datele exacte. Voi organiza, cu siguranţă, şi în ţară o întîlnire cu cei dragi mie, cu prieteni, cunoştinţe. Nu vreau să lipsească nimeni!", şi-a anunţat Nadia şi planurile pentru următoarele zile.

"Ilie s-a urcat pe masă să-mi ofere 400 de trandafiri"
Nadia a început seria petrecerilor private la Londra, în urmă cu circa 10 zile, cînd s-a aflat în Anglia la o acţiune a Fundaţiei Laureus. Seara, şi-a strîns prietenii într-un salon la "Dorcester Hotel", iar printre cei prezenţi s-au numărat Ilie Năstase, Mark Spitz, Sebastian Coe, Michael Johnson, fostul rugbyst argentinian Hugo Porta. Pe pagina sa de Twitter, Nadia a postat o imagine spectaculoasă cu Nasty de la party. "Ilie s-a urcat pe masă şi a vrut să ia o vază imensă cu vreo 400 de trandafiri ca să mi-i ofere. A fost un moment foarte haios", a povestit ieri Nadia pentru GSP.

"Foarte frumos a fost gestul Gazetei de a-mi dedica două ediţii speciale, la care să schimbe şi capul de ziar. Mulţumesc tuturor pentru felicitări!"
Vezi mai jos Video cu intervenţia în direct la GSPTV a Zeiţei de la Montreal
Nadia Comăneci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
geluromanuandrei
geluromanuandrei  •  13 Noiembrie 2011, 14:02

daca v-ati plictisit de Romania de zi cu zi, incercati si voi eRomania in Erepublik, jocul cu poate cea mai mare comunitatea romaneasca :) Si-n plus avem razboi cu turci si unguri ce poate fi mai frumos :D Va asteptam acolo! www.erepublik.com/en/referrer/GeluRomanu

gabrielaj
gabrielaj  •  13 Noiembrie 2011, 13:47

Multumim NADIA pentru tot ce ai facut pentru ROMANIA te iubim si iti dorim multa sanatate si energie sa poti continua in toate activitatile in care esti implicata.O ADEVARATA PROFESIONISTA, LA MULTI ANI NADIA!!!

dorindeva
dorindeva  •  13 Noiembrie 2011, 09:38

Dumnezeu sa iti dea sanatate si putere de munca multi ani de acum inainte. Stim ce ai facut pana acum pt. Romania, pt. intreaga lume, pt. copii cu probleme in special si sunt comvins ca vei continua sa o faci, asa cum ai facut si in gimnastica. Da ziua de 12 noiembrie a fost o sarbatoare a romanilor, a celor care te respecta si a celor care acum multi ani stateau cu sufletul la gura asteptand sa-ti inchei exercitiul si sa apara un nou 10 (marca NADIA) Multumim GAZETEI SPORTURILOR pentru initiativa avuta cu ocazia acestui eveniment. Se cuvine stimati domni sa amintim ca azi 13 noiembrie o alta mare gimnasta din generatia Nadiei implineste o frumoasa varsta. TEODORA UNGUREANU La multi ani!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează