SPORTURI  »  HANDBAL  »  VÂLCEA-CSM BUCUREȘTI

Conflict înaintea derby-ului » Vâlcea și CSM București nu s-au înțeles la ședința tehnică. De unde a pornit toată tevatura

Jelena Grubisici a jucat în acest sezon numai în roșu! FOTO Raed Krishan
Jelena Grubisici a jucat în acest sezon numai în roșu! FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2021 09:07 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 11:25

SCM Rm. Vâlcea - CSM București, meci din Liga Națională, se dispută azi, de la ora 18:30, în direct pe TVR1. „Tigroaicele” pretind că au doar două rânduri de echipament. Dar oltencele sunt gazde și-și pot alege culorile! 

Derby-ul Ligii Naționale de handbal feminin, între SCM Rm. Vâlcea și CSM București se va disputa în această seară, de la ora 18:30, la Sf. Gheorghe. Ambele echipe au ajuns miercuri seara la Brașov, acolo unde au ales sã se cazeze. La ședința tehnică obișnuită înaintea partidelor, delagații celor două formații nu s-au înțeles asupra culorilor în care vor evolua jucătoarele!

Vâlcea are statutul de gazdă și, conform regulamentului, își poate alege echipamentul. Organizatorul de competiții Marian Joița a expus două variante de echipament: ”Putem juca în negru cu portarii în roșu sau invers, cu portarii în negru și jucãtoarele de câmp în negru”. Delegatul CSM București, Ionuț Bugan a transmis însă că și CSM are aceleași culori. ”Luați voi la portari tricouri albe!”, a transmis oficialul de la CSM.

„CSM București are doar două rânduri de echipament!”

Delegatul de la Vâlcea l-a sunat pe președintele Florin Verigeanu, dar acesta a spus că Vâlcea e gazdă și cei care trebuie să schimbe sunt CSM București. ”O să te sune președintele meu”, i-a transmis Ionuț Bugan. Și într-adevăr, președintele secției de handbal de la CSM București, Remus Drăgănescu a vorbit cu Verigeanu. ”Nu avem decât două rânduri de echipament. Schimbați voi la portar, jucați în alb, noi jucăm în roșu la portar și în negru la jucătoarele de câmp”, a fost propunerea oficialului de la CSM. Părțile nu au căzut imediat de acord. ”Nu vreau să mă bag, trebuie să vorbesc cu antrenorii și jucătoarele, ei aleg în ce culori vor să joace”, a transmis Verigeanu.

CSM București are însă șase rânduri de echipament, surse din cadrul clubului afirmând că au câteva seturi, inscripționate cu un tigru pe partea frontală, care nu au fost folosite niciodată! În cele din urmă, se pare că Vâlcea a cedat, iar azi Hosu, Ciucă și Batinovici vor îmbrăca tricouri albe. În timp ce colegele lor vor fi în roșu. De partea cealaltã, Jelena Grubisici va fi ”roșie”, iar Neagu și compania în negru.

Conflict înaintea derby-ului » Vâlcea și CSM București nu s-au înțeles la ședința tehnică. De unde a pornit toată tevatura
Echipamentul alb al portarilor de la CSM, care a ”dispărut” din recuzită

Superstiția Jelenei Grubisici?

Toată această tevatură a plecat, se pare, de la portarul croat Jelena Grubisici. Aceasta este superstițioasă și preferă să joace în roșu. Grubisici e practic singurã pe post, în meciul de azi, în absența Denisei Dedu, aflată între jucătoarele pozitive la coronavirus. CSM va mai avea pe bancă o junioară de la echipa a doua, e vorba de Clara Preda.

Citește mai multe știri din handbal:

EXCLUSIV Două noi cazuri de coronavirus la CSM București » ULTIMA ORĂ: decizie finală în privința meciului cu Vâlcea

Dunărea Brăila, victorie dramatică în ultima secundă! Minaur Baia Mare a făcut scor cu Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sibsibsib
sibsibsib  •  18 Februarie 2021, 12:56

Putem juca în negru cu portarii în roșu sau invers, cu portarii în negru și jucãtoarele de câmp în negru - ahahahaham

176901212832165
Dan Petnaise  •  18 Februarie 2021, 12:49

Lucruri balcanice.

leu.mr
leu.mr  •  18 Februarie 2021, 10:31

Deci Valcea cum se imbraca ? In negru sau in rosu ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close