SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

A intrat peste arbitri! Primarul din Cisnădie, reacție necontrolată după ce echipa sa a pierdut cu Rapid

Roxana Gatzel e cea mai cunoscută jucătoare de la Cisnădie, fiind golgeterul echipei // Foto: Raed Krishan
Roxana Gatzel e cea mai cunoscută jucătoare de la Cisnădie, fiind golgeterul echipei // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2016 00:00

Primarul din Cisnădie i-a înjurat și insultat pe arbitri, supărat că echipa sa a pierdut partida de pe teren propriu cu Rapid.

Meciul dintre Măgura Cisnădie și Rapid CFR București, din etapa a 18-a a Ligii Naționale, disputat sîmbătă seara, era unul cu miză, bucureștencele sperînd să se apropie de sibience în clasament pentru a scăpa de locul 13, cel care retrogradează direct.

După ce pierduse în tur, 28-36, echipa pregătită de Vasile Mărgulescu și-a luat punctele înapoi în fața nou-promovatei, cîștigînd cu 33-29.

Primar supărat

Numai că, la final, a ieșit un mare scandal, arbitrii partidei, cuplul constănțean Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu, făcînd raport suplimentar primarului din Cisnădie, Gheorghe Huja, cel care, spun ei, a intrat în vestiar peste ei, i-a înjurat și chiar bruscat.

Edilul din Cisnădie, care susține financiar echipa din banii urbei, spune însă că nu e adevărat. "Nu i-am lovit. Reprezint un oraș, nu mă descalific", a spus acesta.

"Niște golani"

Primarul din Cisnădie spune că s-a simțit umilit în propria salaă, de niște golani. "Eu mă rog de Consiliul Local să aprobăm bani pentru handbal, să avem condiții bune și vin niște golani și-și bat joc de noi? Arbitrii își fac interesele, își iau bani, stabilesc cine retrogradează, cine promovează. M-au bătut alte echipe și nu am avut nimic de comentat. Federația să ia caseta și să vadă ce au făcut acești golani!", a declarat primarul din Cisnădie.

Au venit la 4 puncte

După 18 etape, prin victoria de la Cisnădie, Rapid București s-a apropiat la doar 4 puncte distanță de Măgura, echipa care e pe poziția a 12-a cu 13 puncte. Bucureștencele speră să recupereze handicapul în ultimele 8 etape, mai ales că runda viitoare joacă pe teren propriu cu "lanterna" HC Alba Sebeș.

REZULTATE HANDBAL

Liga Națională, etapa a 18-a:

CSM București-HC Zalău 33-21
HCM Baia Mare-Dunărea Brăila 26-22
Unirea Slobozia-HCM Rm. Valcea 21-23
U Alexandrion Cluj-HC Alba Sebeș 35-25
Măgura Cisnădie-Rapid 29-33
SCM Craiova-HCM Roman 17-22
CSM Ploiești-Corona Brașov  

Clasament: 1. CSM București 54p, 2. HCM Baia Mare 51p, 3. Corona Brașov 32p.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close