SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - GYOR, AZI, ORA 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Abordări diferite înainte de marele meci din Liga Campionilor! Cum s-au pregătit Oltchim şi Gyor în această dimineaţă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 12:33

Cele două echipe s-au pregătit diferit în această dimineaţă, înainte de manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor, meci ce va fi în direct pe Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 18:00.

Unguroaicele au venit aseară în Bucureşti, dar nu s-au antrenat deloc, preferînd să o facă abia astăzi, cu doar cîteva ore înaintea confruntării cu Oltchimb. Astfel, Gorbicz şi compania au lucrat foarte mult tactic, iar portarii au fost extrem de bine încălziţi pentru a preveni o accidentare de ultim moment. Katrine Lunde Haraldsen este cel mai bun portar din lume în acest moment. În startul şedinţei de pregătire, maghiarele s-au încălzit jucînd fotbal.

În schimb, Jakob Vestergaard nu a programat nici o şedinţă de pregătire în această dimineaţă. Jucătoarele lui Oltchim au avut însă o ultimă vizionare a adversarei de diseară, iar apoi au efectuat o scurtă plimbare în jurul hotelului unde sînt cazate.

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim- Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fosfo1985
fosfo1985  •  06 Aprilie 2013, 16:57
Postat de knuty pe 06 Aprilie 2013, 13:06

Bulatovici va pleca la Gyor!!!

nu are nicio importanta. crezi ca pe bulatovic o incalzeste cu ceva daca gyorul o sa castige liga campionilor? nu. pe bulatovic o intereseaza sa castige ea liga campionilor. ce va fi in sezonul viitor ramane de vazut. conteaza prezentul. tu, daca ai juca pt cs severin, insa din vara ai fi jucatorul concordiei chiajna, intr-o finala de cupa severin-chiajna te-ai da la o parte? nu cred

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Aprilie 2013, 14:49

Hai Oltchim !!!! Oltchim în finală !!!

cfrclujole
cfrclujole  •  06 Aprilie 2013, 14:16

Bafta fetelor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează