SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Ada Nechita s-a accidentat în Muntenegru!

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:06

România a învins sîmbătă seara cu 28-24 pe Buducnost Podgorica, campioana Europei, în al doilea meci de pregătire disputat în cantonamentul din Muntenegru. În primul meci, Buducnost cîștigase cu 25-24.

Muntenegrencele au folosit cea mai bună formație, Cristina Neagu fiind și ea pe teren de această dată. "Jocul a fost unul de mare angajament, extrem de dur. Din păcate, am avut și două probleme, Ada Nechita și Georgiena Ciuciulete accidentîndu-se. Ada are o entorsă la gleznă, iar Georgiana are dureri la genunchi", a declarat antrenorul secund al României, Bogdan Burcea.

Golurile României au fost marcate de Cristina Zamfir 7, Gabi Perianu 4, Patricia Vizitiu 3, Crina Pintea 3, Valentina Elisei 2, Laura Oltean 2, Nicoleta Tudor 2, Adriana Nechita 1, Aneta Pîrvuț Udriștoiu 1. Cristina Neagu a jucat doar pentru Buducnost și a marcat de două ori. Suedezul Tomas Ryde nu le-a folosit deloc aseară pe Melinda Geiger și Oana Manea. România va reveni duminică acasă, urmînd să plece direct la Rm. Vîlcea, acolo unde joi va întîlni Lituania, în preliminariile CE 2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează