SPORTURI  »  HANDBAL  »  EVENIMENT

Ada Nechita va fi premiată de către Traian Băsescu!

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Chiar dacă nu a reuşit să cucerească trofeul Ligii Campionilor cu Oltchim Râmnicu Vîlcea, Ada Nechita are totuşi un motiv de bucurie. Aceasta va fi primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Băileşti, în luna august atunci cînd vor avea loc Zilele Băileştiului.

Alături de Ada Nechita şi actorul Marcel Iureş va fi declarat cetăţean de onoare de către primarul Cornel Pistriţu, care le va acorda diplome de excelenţă jucătorilor Valerică Găman, Dragoş Firţulescu şi Mădălin Ciucă. Primarul Băileştiului are şi un plan ambiţios, acela de a-l chema pe preşedintele Traian Băsescu să le acorde distincţiile.

"Mă bucur că voi avea această onoare, de a primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului meu natal, mai ales că doamna Oana Pellea, una dintre actriţele mele preferate, a primit şi dînsa această distincţie. Nu am ştiut că la sărbătoare va fi prezent preşedintele Băsescu, dar mă bucur pentru acest lucru, mai ales că nu a putut veni să vadă finala cu Viborg", a spus Ada Nechita pentru VIP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  30 Mai 2010, 12:19
Postat de pe 27 Mai 2010, 16:00

Ramonica "prietena" lui Ada , a ramas acasa pt a merge la Zalau ,unde are "etapa" de divort cu Maier, care a prins-o cu soricelul pe la Gyor (de 1 mai a plecat la hm.uita la Gyor-seful marketingului) si pe la Odorhei la musiu Caba Vlad in turism de .... REA de musca Ramonica de o vreme incoa, de cand cu tigarile -ierburi si Wisky cu sticlele. Libera la ....tiruri,pe aleile Goranului-Valcea!!!

Tu chiar crezi ca ne face placere sa urmarim tot felul de voayeuri improscand cu noroi o handbalista apreciata? Ai dreptul sa te amesteci in viata ei personala? Cine ti-a cerut sa zgandari in excremente? Aici vorbim de sport, tu du-te la Can-Can! Murdari si lasi mai sunt unii "oameni"!

 •  29 Mai 2010, 12:30

Asta e, daca ma-ti fi lasat sa antrenez in handbalul romanesc nu am fi luat bataie de la Ucraina si cu siguranta ca la CE din Norvagia si Danemarca mergeam sa cistigam o medalie.Dar "haideti ca se poate, va faceti de rusine sau doar atata puteti sanchi: indicatii tactice" Cu voina inainte El locurile 6,7,8 si le permite. Drmiti usor Gatu va supravegheaza

 •  27 Mai 2010, 22:43

ALT OLTEAN PUPINCURIST AL REGIMULUI T. BASESCU. DOAMNE, SUNTEM O TARA DE IDIOTI CRETINIZATI? NU INTELEG CUM POTI SUSTINE UN PRESEDINTE, TRAIAN BASESCU, PRIMITIV, NEREFLEXIV, SIRET, CU UN DISCURS PROFETO-INFANTIL, IN CONTRAST CU PROPRIUL COMPORTAMENT ACUMULATIV, HRAPARET, EGOLATRU, IDIOT, NEREFLEXIV. DACA ESTI IDIOT, TOTUL ESTE POSIBIL.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează