SPORTURI  »  HANDBAL  »  BOTEZ

Adi de la Vîlcea a compus un cîntec special pentru botezul fetiţei Luminiţa Huţupan » Chef de chef

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Peste 150 de invitaţi au participat duminică seara, la Rm. Vîlcea, la botezul Ştefaniei, fetiţa de trei luni a Luminiţei Huţupan Dinu.

Fostul portar al "naţionalei" a angajat trei  ursitoare care i-au prezis un viitor fericit micuţei Ştefania, care a urmărit cu interes spectacolul zînelor.

Adi de la Vîlcea a întreţinut atmosfera, manelistul compunînd un cîntec special fostului portar al "naţionalei", dar şi antrenorului primei reprezentative, Radu Voina. Adi de la Vîlcea a făcut duet cu fostul portar al Rapidului, Cristi Bora. Petrecerea a ţinut pînă la 3:00 dimineaţa, între invitaţi numărîndu-se Dani Coman, portarul de la Braşov, Narcisa Lecuşanu, Clara Vădineanu. Fostele coechipiere de la Oltchim ale lui Huţu nu au fost însă prezente, acestea aflîndu-se de duminică în cantonament, la Poiana Braşov. "Mi-aş fi dorit să fie alături de mine, dar nu au fost lăsate de conducerea clubului. Păcat, pentru că fetele şi-ar fi dorit să vină. Toate m-au sunat însă şi mi-au urat cele bune", a declarat Luminiţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
caudillo
caudillo  •  28 Iulie 2010, 09:34

Sa-i uram fetitei si familiei viata lunga cu sanatate si numai bucurii! Felicitari!

droe
droe  •  27 Iulie 2010, 11:18

Mare invitat!M-a dezamăgit Hutu...

cyntia
cyntia  •  27 Iulie 2010, 08:20

Am impresia ca exagerati nitel cu aceste stiri de doi bani . Exista tabloide ce sint specializate pe astfel de " evenimente " . Nu le luati painea de la gura ! Ne-ar interesa mai degraba stirile sportive , si in special cele din handbal , mai putin intilnirea " istorica " intre Hutu si Adi de la Valcea ... ( nici ca se putea alt invitat mai de prestigiu ... )

Vezi toate comentariile (3)
Comentează