SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / VIBORG - OLTCHIM, 8/9 MAI, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adina Meiroşu are gemeni, dar joacă finala Ligii!

Adina Meirosu, Meirosu, Oltchim
Adina Meirosu, Meirosu, Oltchim

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Adina Meiroşu Fiera a aflat că va avea gemeni. Handbalista nu s-a răzgîndit însă: va juca în finala Ligii. Interul stînga evoluează în prima echipă a Oltchimului din 2002, cîştigînd Cupa Cupelor şi Supercupa Europei în 2007.

Oltchim Rm. Vîlcea s-a calificat duminică în finala Ligii Campionilor. Pentru Adina Meiroşu, petrecerea ţine însă trei zile şi trei nopţi. "Ca în basme e la mine, trei zile şi trei nopţi", spune Adina, după care dezvăluie şi motivele bucuriei sale.

"În afară de calificarea propriu-zisă, luni după-amiază am fost la ecograf. Şi... Surpriză! Doctoriţa mi-a spus că o să am gemeni!", a dezvăluit Adina. Handbalista a povestit cum a decurs şedinţa la ecograf. "Aveam emoţii. Jucasem meciurile cu Gyor şi mă gîndeam dacă totul e ok. M-am întins pe pat şi medicul s-a uitat dintr-o dată la mine, cu o altă privire. Pentru o fracţiune de secundă am crezut că s-a întîmplat ceva. Apoi a venit uşurarea: «Sînt doi!»", povesteşte Adina. Noroc că era întinsă pe pat. "Am început să tremur instantaneu. De emoţie, de bucurie. Parcă zburam", adaugă handbalista.

Se uită la degetele de la mîini şi începe să numere. "Martie, aprilie, mai... noiembrie. O să fie scorpioni. Doi? Nu-mi vine să cred. Şi sînt în săculeţi diferiţi, deci nu o să fie identici".

"Joc şi în finală!"
- Adina, eşti o viitoare mămică eroină. O să ai doi copii şi ai jucat două meciuri gravidă.
- (rîde) Sînt moldoveancă, dar nu sînt blondă. Mă bucur mult că o să am gemeni, sînt foarte fericită! Cît despre faptul că am jucat, nu e un risc uriaş. Am vorbit cu doctorul, totul e sub control. Mă simt bine şi asta e important.

- Să înţeleg că vrei să joci şi în finală?
- Da, joc! De ce să nu joc? Au mai fost handbaliste care au evoluat gravide şi nu s-a întîmplat nimic.

- Cum a primit vestea soţul tău, Ovidiu?
- Cu bucurie, îţi dai seama. Mi-a spus că acum şansele să aibă o fetiţă, cum îşi doreşte el, sînt mai mari. Important e ca eu şi copiii să fim sănătoşi.

9 sezoane a evoluat Adina Fiera \n prima echip= a Oltchimului, ea debut\nd \n 2002, pe c\nd avea doar 17 ani

113 goluri a marcat Adina Meiro[u pentru Oltchim \n cele trei sezoane jucate \n Liga Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  21 Aprilie 2010, 13:21

Dumnezeu daruieste celor care la randul lor daruiesc. Adina a daruit atatea momente de bucurie prin evolutiile ei tuturor celor care iubesc handbalul. Acum a venit randul ei sa fie rasplatita. Acesti doi gemeni sunt un dar ceresc pentru ea si familia ei, iar noi ne rugam pentru sanatatea lor si a Adinei. Daca vor fi doua fetite handbalul romanesc are asigurata o noua generatie alaturi de fetitele altor handbaliste.

 •  21 Aprilie 2010, 09:11

Ahhh , preferata mea ! :*:*:*:*:*:*:*:*

 •  21 Aprilie 2010, 02:19

Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere pentru a putea trece peste finala. Felicitari Adina, Felicitari OLTCHIM!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează