SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - GYOR, DUMINICĂ, 17:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adina Meiroşu îşi riscă sarcina pentru finală! :O

Adina Meirosu, Meirosu, Oltchim
Adina Meirosu, Meirosu, Oltchim

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Nu e nici o exagerare! Deşi medicul i-a spus că, avînd în vedere durităţile din handbal, se expune intrînd pe teren gravidă în 6 săptămîni, Adina Meiroşu Fiera a decis să joace duminică maşna decisivă Oltchim - Gyor.

Adina Meiroşu Fiera dă totul pe teren, deşi e gravidă în două luni. Înainte de a se retrage, visează să joace cu Oltchim finala Ligii Campionilor. Şi Aurelia Brădeanu, interul stînga de la Gyor, a jucat sezonul trecut, pe cînd era gravidă în două luni

Înaintea meciului de duminică, de la Gyor, Adina Meiroşu Fiera (24 de ani), interul stînga al "naţionalei", şi-a anunţat coechipierele că e însărcinată. "Fetelor, am fost la ecograf şi s-a adeverit. Sînt gravidă în cinci săptămîni", le-a spus Adina.

Multe jucătoare s-ar fi dat la o parte de teamă să nu rişte sarcina. Nu şi Adina. "Doctorul mi-a spus clar, joc pe riscul meu. Trebuie să mă feresc să iau lovituri în stomac, mingi, pumni. Sper să mă ajute Dumnezeu, să mă păzească de aceste lucruri", a declarat Adina.

La Gyor, a fost un moment în care a fost lovită de o adversară. "Kovacsics a intrat în mine cu ambele palme. Am simţit o lovitură puternică în plex, dar nu m-am ferit", a adăugat Adina. Handbalista spune că a simţit instinctul de a se feri în timpul meciului de la Gyor. "Am încercat să pun piciorul în faţă, să le întîmpin pe adversare un pic din lateral, dar nu vreau să le las pe fete acum. Atît cît pot, vreau să ajut şi eu duminică, la retur, să jucăm finala", a încheiat Adina.

Vrea o fetiţă!
Adina Meiroşu Fiera a simţit că trebuie să facă o pauză de handbal şi de aceea a ales să încerce să rămînă însărcinată. "Nu trec prin cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte evoluţia mea în teren. Cred că o pauză mi-ar prinde bine, aş veni cu o mai mare poftă de joc, organismul meu va avea timp să se odihnească", a spus Adina. Interul stînga îşi doreşte enorm o fetiţă. "De mică, întotdeauna am visat să am o fetiţă. O să o cheme Maria, e cel mai frumos nume din lume, după părerea mea. Apoi, poate mai fac un copil, după ce mă retrag. Oricum, acum, o să fiu o mămică tînără", a încheiat jucătoarea.

Azi pot deveni campioane
Oltchim Rm. Vîlcea s-a întors de la Gyor luni, în jurul prînzului. Antrenorul Radu Voina şi-a lăsat apoi libere fetele. "Ce era să fac? Merg şi ele acasă, stau cu familia, şi de marţi o luăm iar de coadă. Jucăm cu Jolidon Cluj, în campionat, şi de miercuri ne gîndim la returul cu Gyor", a declarat Voina. Partida cu Jolidon, echipa aflată pe locul doi în clasament, se joacă de la ora 18:00 şi va fi în direct pe Digisport. Oltchim are 10 puncte avans faţă de Cluj, şi o victorie azi le-ar asigura matematic pe vîlcence de faptul că nu mai pot pierde titlul.

MEDIA
Oltchim, peste Liga I
Partida de handbal Gyor - Oltchim din semifinalele Ligii Campionilor, transmisă în direct ieri de sport.ro, a fost urmărită de circa 450.000 de telespectatori. Remiza din Ungaria (25-25) a surclasat în topul preferinţelor românilor partidele tari din Liga I Dinamo - FC Braşov (270.000 de telespectatori) şi CFR Cluj - Rapid (380.000 de telespectatori). Cele două meciuri de fotbal au fost transmise de DigiSport, post cu o acoperire de 40% la nivel naţional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  17 Aprilie 2010, 02:12
Postat de pe 13 Aprilie 2010, 16:02

eu cred ca daca face acest lucru ar trebui acuzata penal,risca viata copilului,nu asculta indicatile medicului,de fapt in ziua de azi multe dintre femei fac orice pt. bani, uita pur si simplu de proprii copii,cred ca cine stie ce dobindesc prin asta isi arata doar egoismul,se gindesc numai la ele la fericirea lor,nu se gindeste ca din cauza asta sar putea sa nu fie un copil sanatos,dar e mai important jocul si banii.asta e parerea mea,se va naste o fiinta si avem toti dreptul la o parere.

:) amalia, trezeste-te la realitate: avortul e legal in Romania... si tu vorbesti de acuzata penal, risca viata copilului si aberatii de genul asta (repet, in contextul in care in Ro e legal avortul) ... Jesus...

 •  16 Aprilie 2010, 23:05
Postat de pe 16 Aprilie 2010, 15:20

Sacrificiu:o!!!Respect Adina!!!! eu n-as face asta!!! ori-cum te vom respecta nu-i cazul sa-i risti viatza copilului tau pt. un meci!! chiar daca este semi-finala

se gindeste mai mult la ea decit la copil,asta e egoism nu eroism.cu ea in teren vor si pierde si poate va pierde si sarcina.

 •  16 Aprilie 2010, 23:02
Postat de pe 16 Aprilie 2010, 12:54

mai bine taceai. duminica poate gasesti un post cu manele si te uiti acolo

nici macar nu iti dai numele.mentin ce am spus si va veni vremea cind se va pedepsi acest lucru si in romania,in alte tari intri in inchisoare daca periclitezi viata fatului

Vezi toate comentariile (18)
Comentează