SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Adio, Cvetkovici! » HCM Constanţa l-a demis pe tehnicianul sîrb, înlocuindu-l cu secundul Eden Hairi

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Telenovela Jovica Cvetkovici la Constanţa s-a încheiat. Sîrbul a fost dat afară joi seara, după aproape trei luni în care a stat pe banca "marinarilor". Rezultatele slabe, dar mai ales jocul mediocru al campioanei României, i-au fost fatale tehnicianului.

Lui Cvetkovici i s-au reproşat numeroasele experimente din lot, dar şi schimbarea totală a sistemului de joc faţă de sezonul trecut, cînd echipa pregătită de regretatul Zoran Kurtes a obţinut cea mai bună performanţă din istoria clubului, accederea în "optimile" Ligii Campionilor.

Locul lui Cvetkovici va fi luat de fostul secund, Eden Hairi, cel care a mai fost "principal" în două rînduri. Acesta va fi ajutat de Alexandru Buligan, care s-a ocupat de pregătirea portarilor şi în mandatul lui Cvetkovici.

"Ştiu ce înseamnă această responsabilitate. Vreau să continui ceea ce a început Zoran, pentru că sistemul său s-a pliat perfect la HCM şi a dat rezultate. Sînt convins că echipa nu poate juca mai prost decît a făcut-o în debutul acestui sezon", a spus Hairi, care va conduce echipa duminică seara, în grupa D a Ligii Campionilor, în meciul cu Ciudad Real din deplasare.

5 victorii şi 3 înfrîngeri a contabilizat Cvetkovici la HCM Constanţa

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează