SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE TINERET

Adio, medalie! Românii nu au avut nici o șansă în fața unor ”cocoși” furioși, care i-au pus la respect din prima repriză

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2015 00:00

România a făcut cel mai slab meci în Brazilia, fiind învinsă în sferturi de Franţa, 20-30

Naționala de tineret a ieșit din lupta pentru medalii la Mondialul din Brazilia. Miercuri dimineața, Franța a pus capăt visului "tricolorilor" de a ajunge în semifinale.

România nu a rezistat decît 17 minute în apropierea Franței. De la 6-8, au urmat 13 minute de coșmar, în care "tricolorii" au mai punctat doar de două ori, dar au primit în schimb 9 goluri! La 8-17 la pauză, nimic nu mai era de făcut, în ciuda eforturilor alor noștri, care au încercat măcar să nu se facă de rîs.

Spre deosebire de jocurile de pînă acum, nimic nu a mai mers parcă. Apărarea nu a mai fost la înălțime, portarul Iancu a prins doar 4 mingi tot jocul, iar golgeterul Negru și-a găsit nașul în portarul francez Julien Meyer. Adrian Rotaru a fost cel mai bun om al României, dar pivotul s-a zbătut în zadar cu masiva apărare franceză.

România va juca astfel pentru locurile 5-8, acolo unde va întîlni Suedia, mîine (ora 21:15). În celălalt joc din grupa 5-8, se vor întîlni Spania și Belarus. În semifinale, Franța va juca împotriva Egiptului, marea surpriză a competiției, după ce africanii au învins Suedia în "sferturi", iar Danemarca se va bate pentru un loc în finală cu Germania.

3 victorii2 egaluri și 2 înfrîngeri e palmaresul de pînă acum al României la Mondialul brazilian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează