SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO-MOTOR ZAPOROJIE 35-31

Aer de Ligă » Dinamo câștigă primul meci pe teren propriu după 11 ani, timp în care a lipsit din cea mai importantă competiție intercluburi

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:00

Egalul reușit în prima etapă în Danemarca, 32-32 cu Team Tvis Holstebro, le-a dat aripi dinamoviștilor.

Irimuș, Șandru, Vrankovici și compania au intrat montați pe teren, dornici să-i mulțumească pe cei 2.000 de fani care au creat o atmosferă extraordinară.

Prea multă încredere nu e bună însă, ucrainenii de la Motor având experiența meciurilor de Ligă, după ce sezonul trecut au trecut de faza grupelor și s-au oprit în "optimi". Oaspeții au dat tonul pe teren, s-au desprins la 9-6 și mai apoi 13-9! Eliodor Voica a cerut time-out, și parcă în acel moment și-a trezit jucătorii. Iranienii Sajed Esteki și Alireza Mousavi au fost cei care au sunat adunarea. Șase goluri consecutive marcate de alb-roșii au întors meciul în favoarea gazdelor. Ucrainenii s-au prăbușit și au fost salvați doar de pauză!

Linia de 9 metri imbatabilă

După pauză, Motor a dat semne de revenire, a egalat la 15, dar tot Dinamo a fost echipa mai pragmatică. Linia de 9 metri a "câinilor" a făcut diferența, Vrankovici, frații Esteki, Șandru, dar și Ragot marcând aproape la fiecare atac. Pe final, portarul Ionuț Irimuș s-a trezit și el, după prima repriză mai slabă, și a securizat victoria lui Dinamo.

Pe cântecele galeriei, dinamoviștii au marcat goluri extrem de spectaculoase, tabela oprindu-se la final la 35-31! "Cu ajutorul suporterilor am reușit să ne revenim în prima parte, când nu începuserăm prea bine. Cred că am făcut un meci bun, în care atacul a dus greul, dar când totul se încheie cu victorie nu poți decât să te bucuri", a declarat pivotul Dan Savenco.

Să vină turcii!

Dinamo are trei puncte după primele două etape și va întâlni etapa viitoare campioana Turciei, Beșiktaş Istanbul, tot pe teren propriu. "Fiecare meci e greu. Nu trebuie să desconsiderăm nicio echipă. Beșiktaş a bătut Braga în prima etapă, ceea ce trebuie să ne dea de gândit", a declarat antrenorul Voica. Meciul cu Beşiktaş se va juca tot la București, pe 9 octombrie.

"Am avut foarte mulți jucători accidentați și asta s-a văzut. Din păcate, am avut căderi mari în joc, am avut momente bune, dar și proaste. Am pierdut pe greșelile noastre"
Mikola Stepaneţ, antrenor Motor

"Le mulțumim suporterilor, au fost extraordinari! A fost foarte greu, Motor e o echipă cu experiență, omogenă. Mi s-a părut mai greu decât în Danemarca, chiar dacă am învins"
Jakov Vrankovici, inter dreapta Dinamo

Dinamo 35

Vrankovici 8, Sajed Esteki 7, Șandru 6, Asoltanei 4, Alahkaram Esteki 4, Ragot 2, Mousavi 2, Mironescu 1, Savenco 1. Antrenor Eliodor Voica

Motor 31

Soroka 8, Șelmenko 7, Malasinskas 7, Kubatko 3, Jukov 2, Buinenko 1, Gunko 1, Kalaraș 1, Kozakevici 1. Antrenor: Mikola Stepaneţ

8 meciurifără înfrângere a adunat Dinamo în acest sezon cu partida de aseară. "Câinii" au bifat 7 victorii și un egal

Elisei s-a rupt

CSM București și-a revenit după înfrângerea suferită la Brăila, etapa trecută, 27-30. Campioana României a trecut aseară cu 33-25 de SCM Craiova, dar victoria s-a conturat abia în ultimele 15 minute, oltencele aflându-se la un singur gol în spatele campioanei Europei în minutul 43. Din păcate pentru oaspete, în minutul 22 au pierdut-o pe Valentina Elisei Ardean. Căpitanul naționalei României s-a accidentat destul de grav și e suspectă de ruptură de ligamente la genunchiul drept. Ea va afla însă verdictul doctorilor doar după ce va efectua azi o rezonanță magnetică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează