SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Afacere europeană » Patru echipe din Europa îşi disputa medalia de aur la Mondialul de handbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 21:56

Semifinalele mondialului brazilian aduc, astăzi, faţă în faţă patru echipe de pe Bătrînul continent


După eliminarea Angolei şi Braziliei în sferturile de finală, singurele intruse în ceea ce s-a transformat într-un mini-Campionat European, lupta pentru podiumul mondial a rămas în patru. Norvegia, Spania, Danemarca şi Franţa joacă, astăzi, la Sao Paulo, pentru calificarea în ultimul act al competiţiei. Norvegia, multipla campioană europeană şi olimpică, are şansa de a-şi completa palmaresul impresionat cu cel de-al doilea titlul mondial, după cel cucerit în 1999, primul obstacol pe care trebuie să-l depăşească fiind cel iberic. De cealaltă parte, Danemarca se va duela cu Franţa, o Franţă care a ajuns între primele patru puteri ale lumii după ce a trecut de Rusia, cîştigătoarea ultimelor treii ediţii ale Campionatului Mondial, cu 25-23. "Sîntem mai puternici ca în 2003. Această echipă poate cîştiga aurul dacă joacă la potenţialul maxim", a declarat Olivier Krumbholz, tehnicianul franţuzoaicelor.

REZULTATE SFERTURI
Franţa-Rusia 25-23
Danemarca-Angola 28-23
Norvegia-Croaţia 30-25
Spania-Brazilia 27-26

PROGRAM SEMIFINALE
Danemarca-Franţa ora 21:15
Norvegia-Spania ora 24:00
*în direct pe DolceSport

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
gabrielaj
gabrielaj  •  16 Decembrie 2011, 15:48
Postat de anadana pe 16 Decembrie 2011, 10:34

Problema este ca Oltchim o sa joace in LC cu Metz si o sa se intalneasca iar cu o parte din negresele Frantei. Adevarul este ca Franta a batut Rusia si celelalte echipe datorita modului agresiv in care s-a aparat, a portarilor in forma si faptului ca au avut un antrenor de valoare. Am observat ca pe intreaga perioada a timetout-urilor antrenorii Norvegiei, Frantei si Danemarcei, pana se incheie minutul, dau indicatii tactice si le explica ce sa faca handbalistelor, spre deosebire de dl Voina si chiar de Trefilov care le zic cateva cuvinte si pleaca, lasandu-le pe handbaliste doar cu "hai fetelor, hai Romania!".

bun comentariu,ai dreptate trebuie schimbat antrenorul sau sa isi schimbe tactica de antrenament trebuie sa aiba scheme si solutii pentru a reprinde jocul cand sunt in dificultate.Comentariul tău...

gabrielaj
gabrielaj  •  16 Decembrie 2011, 15:45
Postat de vladutz13 pe 16 Decembrie 2011, 03:03

Of of rasistule... Franta este cea mai buna momentan!!

da sunt rasista !!! da ce aratari is maimutele ale le-ai vazut ce negre mari si urate is ar trebui sa poarte masca is prea respingatoare ce mama dracului oricum nu castiga franta nici in 100 de ani azi o trimite acasa danemarca handbalul este un joc european cu persoane dragute ,posibil fara prea multi pigmenti,nu cu aratarile alea prea colorate ce naiba!! nu-mi plac, nu-mi, plac nu-mi plac!!!!jos franta!! hai danemarca vreau finala tarilor nordice danemarca -norvegia .

vera7kc
vera7kc  •  16 Decembrie 2011, 14:30

Finala o sa fie Franta-Norvegia. Cel mai probabil! Si oameni buni, lasati rasismul la o parte. Negresele alea cum le numiti voi, sunt cetateni francezi, nascuti acolo. Si asta multumita colonialismului francez. Asta e insa istorie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close