SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - VIBORG ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR

100 de lei cel mai ieftin tichet la Oltchim - Viborg! Află cum îţi poţi procura un bilet!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Partida de handbal feminin din returul finalei Ligii Campionilor dintre  Oltchim Rm. Vîlcea şi Viborg HK (DEN) va avea loc sîmbătă 15 mai 2010, orele 20,45 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Accesul publicului spectator în Sala Polivalentă de la Bucureşti va fi permis începînd cu ora 18,00, numai în baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc.

Din cauza condiţiilor impuse de organele de ordine privind stricta securizare a documentelor în baza cărora publicul va avea acces în Sala Polivalentă din Bucureşti, abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competiţional 2009/2010, valabile doar în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vîlcea, NU POT FI FOLOSITE la acest joc.
Posesorii acestor abonamente vor beneficia, în schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat in sectoarele sălii, în funcţie de valoarea acestor abonamente şi a preferinţelor solicitanţilor.

Biletele de intrare vor fi de 3 categorii:

- Categoria I = 200 lei (rîndurile 1 - 9 de la etaj şi sectoarele centrale din spatele celor două porţi)
- Categoria a II-a = 150 lei (rîndurile 10 – 18 la etaj şi sectoarele laterale din spatele celor două porţi)
- Categoria a III-a = 100 lei (sectoarele din colţurile sălii, la etaj).

Numărul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispoziţia publicului spectator va fi de cca 4500 (conf. capacităţii sălii şi a Legii 4 / 2008).

Copiii în vîrstă de pînă la 10 ani au acces gratuit, însoţiţi de persoane mature, neputînd ocupa locuri  în sală. Cei peste 10 ani vor avea acces în sală numai cu bilet de intrare.

Biletele de intrare pot fi procurate în felul următor:
- posesorii de abonamente - de la Sala sp. Traian din Rm. Vîlcea, în zilele de 3 si 4 mai , între orele 09,00  şi 20,00.
- publicul spectator din Rm.Vîlcea - de la Sala sp. Traian din Rm. Vîlcea, în zilele de 5 şi 6 Mai, între orele 09,00 – 20,00
- publicul spectator din Bucureşti – de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Bucureşti în zilele de 7 şi 8 Mai între orele 09,00 – 19,00.

Solicitările de bilete prin alte metode nu pot fi onorate (on-line, email, fax, telefon, etc.)

Accesul în sală al publicului se va face conform inscripţionărilor de pe biletul de intrare (verso), respectiv:
- VEST ( intrarile 1 – 4) pentru sectoarele Bo, X, Z, V, U, T si R
- SUD (intrarile 5 – 10) pentru sectoarele P, O, N, M, L, K, J
- EST (intrarile 11 – 14) pentru secotarele I, H, G, F, E, D, Y, Co si Ao
- NORD (intrarea VIP)
Ziariştii au acces pe la intrarea 15, pe latura de EST a sălii.

Din cauza posibilităţilor reduse de parcare a autoturismelor in jurul Sălii Polivalente din Bucureşti, rugăm spectatorii să facă tot posibilul să parcheze aceste autovehicule în alte zone decît perimetrul sălii.

Legitimaţiile de orice fel nu sunt valabile pentru acest joc.

Acreditarile pentru presă se vor emite în exclusivitate de către Federaţia Europeană de Handbal în baza cererilor tip solicitate de aceasta, trimise clubului Oltchim (a se vedea comunicatul referitor la mass media de pe site-ul EHF www.ehfcl.com si cel al clubului Oltchim www.csoltchim.com ).

Detalii suplimentare se vor oferi si cu ocazia conferinţei de presă organizată de CS Oltchim în ziua de 26.04.2010 la ora 19,00, la Sala Sp. “Traian”.

Sursa: csoltchim.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
 •  30 Aprilie 2010, 11:44

sunte-ti incredibil si nu mi vine sa cred cum puteti sa fiti asa.. astia care va plangeti ca nu aveti bani... decat sa umblati prin cluburi sa va luati shaorma zilnic sa beti cate un suc mai bine ii strangeti si ajungeti si la meci daca va doriti asa tare sa veniti:) cum poti frate sa zici ca e scumb biletul?? la barca inter a fost 100 euro si au fost 100000 de oameni:) CRED CA NU SA PLANS NIMENI ACOLO

 •  27 Aprilie 2010, 23:32

Un nesimtit Gavrilescu in cazul abonatilor ! despre pretul biletelor putin doar maricelele. Totusi un nesimtit acest Gusat...

 •  27 Aprilie 2010, 17:49

O BILA NEAGRA D-LUI GAVRILESCU, PT MAGARIA CU BILETELE PT ABONATI, TREBUIE SA PLATIM NOI BILETELE SA SE POATA ACOPERII PAGUBA BILETELOR DATE CELOR DIN POLITICA. N-AI CARACTER GAVRILESCULE.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează