SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Ajutor danez » CSM București mai speră să scape de locul 4 și să nu dea peste Vardar Skopje, după eșecul lui Midtjylland

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Campioana Europei a pierdut sâmbătă la Larvik, 33-35, dar a primit ieri un ajutor nesperat de la ultima clasată, Esbjerg.

Campioana Danemarcei a trecut cu 22-21 pe teren propriu de FC Midtjylland, iar "tigroaicele" au acum șanse la locul 3. Matematic vorbind, se poate și locul 2, dar ar fi nevoie de prea multe surprize!

De patru ori le bătuseră cele de la Midtjylland pe Esbjerg în acest sezon! Ieri însă, echipa pregătită de Lars Frederiksen a încheiat seria negativă. A condus cu 14-11 la pauză și apoi s-a desprins la 22-18, revenirea oaspetelor fiind tardivă.

Totul se joacă la Midtjylland-Larvik

Pornind de la varianta că bucureștencele vor câștiga ultimele două meciuri, cu Krim, acasă, și cu Esbjerg, în Danemarca, totul se va decide etapa viitoare, la partida dintre Midtjylland și Larvik. Dacă norvegiencele, aflate în mare formă, vor obține cel puțin un punct, atunci CSM le va depăși pe cele de la Midtjylland, având avantajul meciurilor directe. Dacă Midtjylland va învinge, în schimb, atunci CSM ar putea sări peste Larvik, care trebuie însă să piardă și în ultima etapă, cu Gyor. Mai greu de întâmplat, unguroaicele putând merge să joace cu rezervele în ultima etapă, în Norvegia!

Vardar nu e invincibilă

Buducnost, echipa Cristinei Neagu, a pus ieri capăt invincibilității celor de la Vardar Skopje. "Sperietoarea" Ligii Campionilor în acest sezon avea până acum 8 victorii și un egal în dreptul său. Muntenegrencele le-au învins însă cu 31-28, chiar la Skopje. A fost un meci încântător pentru Katarina Bulatovici, fostul inter dreapta al Oltchimului (14 goluri), dar și pentru Neagu (6). Vardar rămâne prima în serie, având avantajul jocurilor directe cu FTC Budapesta.

 clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează