SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Alex Şimicu a ajuns la Hamburg » Interul de la HCM Constanţa va juca pentru fosta campioană a Europei

Articol de - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 00:02

Interul stînga de la HCM Constanţa va semna un contract cu fosta campioană a Europei.

Alexandru Şimicu, 25 de ani, interul stînga de la HCM Constanţa, va părăsi campioana României şi va semna un contract valabil pe două sezoane cu Hambrg SV.

Campioana Europei din 2013, echipa pregătită de francezul Christian Gaudin, fostul antrenor al "naţionalei" României, i-a făcut o ofertă de nerefuzat. "Este şansa vieţii lui şi nu puteam să ne opunem. Am ajuns la un acord amiabil şi îl lăsăm să plece", a declarat Nurhan Ali, directorul executiv de la HCM Constanţa.

Oficialul "marinarilor" e bucuros că Şimicu demonstrează prin acest transfer că e un handbalist valoros. "A mai avut o ofertă din Franţa, de la Saint Raphael, dar nu i-am dat drumul. I-am spus că nu-l las să plece la o formaţie sub nivelul Constanţei. Acum e altceva. Va juca în Bundesliga, la fost campioană a Europei. Trebuie să demonstreze ce e în stare", a adăugat Ali Nurhan.

Şimicu, component şi al naţionalei României, joacă din 2011 la Constanţa, fiind adus de la Timişoara. A jucat cu HCM în grupele Ligii Campionilor şi a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cînd Constanţa a ajuns în Final Four-ul Cupei EHF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robert1205
robert1205  •  16 August 2014, 14:56

Este cel mai tare transfer din 1989 pana in prezent al unui jucator roman de handabal la super echipa Hamburg SV. Felicitari SIMICU !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează