SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Alexandra Do Nascimento nu mai vine la Oltchim!Vezi de ce!

do nascimento
do nascimento

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Oltchim Rîmnicu Vîlcea a ratat transferul braziliencei Alexandra Do Nascimento, după mai multe negocieri purtate de campioana României cu oficialii formaţiei Hypo Viena.

După tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, tratativele au eşuat, iar jucătoarea va rămîne în Austria. "Iniţial am zis că sunt de acord cu transferul, mai ales că handbalista le spusese că vrea să plece şi să se transfere la Oltchim. După ce au văzut rezultatul tragerii la sorţi, austriecii şi-au dat seama că au şanse de calificare, într-o grupă slăbuţă şi au decis să ne decline oferta. Asta este, nu avem ce face, Do Nascimento mai are contract cu Hypo încă doi ani", a declarat preşedintele de la Oltchim, Ioan Gavrilescu, potrivit mediafax.

Gruparea vîlceană a decis să nu o aducă nici pe rusoaica Polenova, chiar dacă a primit o nouă ofertă de la impresarul handbalistei. "Polenova s-a oferit să vină la Oltchim. Am vorbit cu Peter Kovacs şi am ajuns la concluzia că nu se încadrează în stilul de joc al echipei. Am primit un nou mail de la impresarul jucătoarei şi preţul de transfer putea fi negociat, ne-au întrebat dacă nu se pare exagerat. Decizia am luat-o, însă, Polenova nu vine la Vâlcea. În ceea ce ne priveşte, am încheiat campania de transferuri din această pauză competiţională, mergem înainte cu lotul pe care îl avem", a afirmat Gavrilescu. 

Oltchim Rîmnicu Vîlcea a pierdut trei jucătoare faţă de sezonul trecut: Narcisa Lecuşanu (retrasă din activitate), Olga Vaşciuk şi Reghyna Shymkute (ambele transferate la Rostov pe Don) şi are numai două noutăţi: Yeliz Ozel (transferată din Turcia) şi Adriana Ţăcălie (întoarsă de la Oţelul Galaţi unde a fost împrumutată).

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
handbalvolei
handbalvolei  •  16 Iulie 2010, 09:15

handbalvolei.ro site-ul cu cele mai noi stiri din handbal si din volei

droe
droe  •  15 Iulie 2010, 21:16

Cu Neagu,Vizitiu si Szuci nu ne facem probleme!

dorindeva
dorindeva  •  15 Iulie 2010, 15:48

Nu-i bai. Alexandra Do Nascimento vine totusi la Valcea, dar in faza a-2-a a competitiei cu Hypo, iar atunci, dupa ce vor fi eliminate, regretele ei ca nu s-a transferat la Oltchim vor fi foarte mari. Ne pare rau pentru ea, avea sanse sa-si treaca in palmares Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează