SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Alexandru Csepreghi, încă trei ani la Constanţa

alex
alex

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Alexandru Csepreghi, interul stînga al echipei HCM Constanţa, şi-a prelungit contractul cu trei ani, deşi a primit oferte şi din partea grupărilor Pevafersa Valladolid şi Pick Szeged.


"Am preferat Constanţa, deşi am avut oferte de la Pevafersa Valladolid şi Pick Szeged. Am considerat că nu este încă momentul de a juca într-un campionat mai puternic, vreau să acumulez şi mai multă experienţă înainte de a pleca în străinătate. Vreau să ajut echipa să obţină rezultate şi mai bune în sezoanele următoare şi în plus am fost mulţumit de oferta financiară pe care HCM mi-a făcut-o", a spus handbalistul în vîrstă de 23 de ani, preluat de mediafax.

Contractul hadnbalistului expira în vară. La final de contract cu HCM mai sunt trei jucători: Laurenţiu Toma, Florin Nicolae şi Ionuţ Stănescu. Portarul Mihai Popescu a semnat deja prelungirea contrctului, în urmă cu zece zile.

HCM Constanţa va juca în optimile Ligii Campionilor împotriva echipei MKB Veszprem, pe 28 martie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează