SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - DANUBIUS GALAȚI 24-20

Alina Dobrin s-a accidentat grav și a fost dusă cu salvarea la spital!

foto: Sport Pictures
foto: Sport Pictures

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 18:02

Alina Dobrin, cea mai în vârstă jucătoare din Liga Națională (41 de ani) a suferit o luxație la umăr, în meciul cu Danubius Galați.

Minutul 19 al partidei dintre Rapid și Danubius Galați, disputată în Sala din Giulești a fost unul cu ghinion pentru Alina Dobrin, cea mai în vârstă jucătoare care evoluează în Liga Națională. La 41 de ani, fosta extremă stânga a "naționalei" României, sufletul echipei rapidiste, a pătruns pe semicerc și a căzut rău, luxându-și umărul drept.

Meciul a fost minute bune întrerupt, în sală auzindu-se doar țipetele de durere ale handbalistei. Scoasă pe brațe de coechipiere, Alina a fost dusă îmediat la spital.

La faza imediat următoare, Alla Șeiko, centrul ucrainean de la Danubius s-a accidentat și ea grav, de această dată la glezna stângă!

Echipa pregătită de Vasile Mărgulescu a câștigat la final cu 24-20, trecându-și în cont a doua victorie la revenirea în prima ligă, după 5 etape. Rapidistele i-au dedicat victoria Alinei Dobrin, handbalista care joacă la echipa din Giulești de mai bine de 20 de ani! 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2017, 11:40

Asta nu-i aia care si-a parasit copilul si sotul ca se se duca cu o femeie? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează