SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL DANEMARCEI

Amariei pe 1, Vărzaru pe 2

Amariei
Amariei

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Amariei 7 goluri, Vărzaru 3 în etapa de miercuri. Echipele româncelor se bat pentru titlu în Danemarca. FCK Copenhaga 26 de puncte, Viborg 20.

FCK Handbold Copenhaga şi Viborg HK, primele două echipe în campionatul danez, au cîştigat miercuri seara partidele din etapa a 13-a cu acelaşi scor: 26-19. FCK Handbold, formaţia Anjei Andersen a învins în deplasare pe FC Midtjylland, cea mai bună jucătoare de pe teren fiind Carmen Amariei, interul stînga al "naţionalei", care a marcat de 7 ori. De altfel, echipa la care evoluează Amariei are maximum de puncte în clasament după 13 runde. Campioana Danemarcei şi a Europei, Viborg HK, formaţia la care evoluează Cristina Vărzaru, a învins tot în deplasare pe Team Tvis Holstebro. Extrema dreapta a României a punctat de 3 ori. Viborg e la 6 puncte distanţă de Copenhaga. În Liga Campionilor însă, Vărzaru stă mai bine decît Amariei. Viborg e deja calificată în grupele principale, în timp ce Copenhaga mai are doar şanse teoretice pentru un loc în primele 8 echipe ale Europei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  15 Ianuarie 2010, 12:52

Multumim pentru ce ai facut pana acum la echipa Romaniei. Te rugam sa te axezi de acum incolo pe echipa ta de club si sa lasi locul la nationala altor fete mai tinere. Sincer, la ultimele turnee mai mult de unu, doua meciuri nu ai facut fata. Multumim inca odata si te asteptam pe post de comentator TV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează