SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

VIDEO Ante Kuduz, mesaj războinic înainte de startul sezonului: „Europa a fost încântată de Dinamo, trebuie să le arătăm că meritam să fim în Liga Campionilor”

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 16:09 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 16:28

Ante Kuduz (28 de ani), interul lui Dinamo și unul dintre cei mai importanți handbaliști al „dulăilor”, a prefațat noul sezon al trupei lui Xavi Pascual.

Prezent la reunirea de ieri, Kuduz a vorbit despre obiectivele pe care Dinamo le are în acest an, sezon în care alb-roșii vor evolua doar în European League. 

VIDEO Ante Kuduz: „Acest sezon este unul de revanșă”

„În acest sezon echipa este foarte bună. Avem câțiva jucători foarte buni și am ieșit puternici din sezonul trecut. Toată lumea trebuie să-nțeleagă că echipa este pregătită de următorul nivel. Nu e un secret că în acest an țintim către cele mai îndrăznețe obiective. Trebuie să dăm 100% la antrenamente. Sunt dezamăgit (n.r. - că nu jucăm în Liga Campionilor), dar am mai trecut prin asta și acum 4 ani. 

Am fi meritat să jucăm în Liga Campionilor. Toată lumea știe asta. Noi am făcut tot ce puteam face, am jucat cât de bine am putut. Europa a fost încântată de Dinamo București, dar uneori asta nu e de ajuns. Pentru noi acest sezon este unul de revanșă, să le arătăm tuturor că merităm să fim acolo. 

Cred că noi, Chamberly și Berlin ne vom lupta pentru primele două poziții, cu tot respectul pentru Izvidac. Dar mentalitatea mea a fost întotdeauna că nu-mi pasă contra cu jucăm, unde jucăm. Dacă vrei să fii cel mai bun trebuie să dai totul de fiecare dată. Nu contează împotriva cui joci”, a declarat Kuduz la reunirea echipei.

Am devenit al doilea căpitan al echipei, sunt onorat că echipa mă privește ca pe unul dintre lideri șunt foarte încântat. Dar, încă trebuie să muncesc mai mult, chiar mai mult ca înainte pentru a-mi ajuta echipa să ne luptăm cu oricine. Va fi un sezon foarte interesant pentru noi

- Ante Kuduz, inter stânga Dinamo

VIDEO Xavi Pascual, declarații la reunirea lotului „Dulăilor”: „Suntem pregătiți pentru noi bătălii”

Citește și alte știri din handbal: 

Campionii României s-au reunit pentru un nou sezon în care Dinamo va juca doar în European League » Xavi Pascual: „Eram pregătiți să jucăm Liga Campionilor!”
DINAMO
Campionii României s-au reunit pentru un nou sezon în care Dinamo va juca doar în European League » Xavi Pascual: „Eram pregătiți să jucăm Liga Campionilor!”
CSM București și-a schimbat sigla » Diferențe majore din noul sezon
CSM București
CSM București și-a schimbat sigla » Diferențe majore din noul sezon

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
MaxiP
MaxiP  •  26 Iulie 2023, 20:40
Postat de rocky3 pe 25 Iulie 2023, 18:57

Spuneți lucrurilor pe nume! Dinamo nu e primita în CL pentru că în București nu există nicio sală pentru acest nivel! Cred că Sofia sau Tirana au săli mai moderne că prăpădiții de români!

Sofia?! In Bulgaria s-a tinut Mondial de Volei. Sofia a organizat o perioada turneul WTA challenger pentru Turneul Campioanelor. Au sala de 12500 locuri, categoric Romania nu are asa ceva.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  26 Iulie 2023, 00:25

Ma asteptam sa fie in romana interviul, daca tot e roman cu acte....

creeperno534
creeperno534  •  25 Iulie 2023, 22:42

Sunt speriati coruptii de proiectul Dinamo

Vezi toate comentariile (4)
Comentează