SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM-KRIM LJUBLJANA

Antrenamente închise!

Articol de - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:13

Daneza nu mai dă voie nimănui să asiste la antrenamentele Oltchimului. Suporterii au fost daţi afară din sală aseară, la ultima pregătire înaintea jocului cu Krim


Anja Andersen, antrenoarea Oltchimului, şochează pe zi ce trece! După ce în meciurile din Ligă, de pînă acum, a pus jucătoarele să joace pe orice alte posturi, mai puţin pe cele pe care ele s-au consacrat, Anja a mai venit cu o noutate: a închis antrenamentele, nedînd voie nici televiziunilor să filmeze, dar nici suporterilor obişnuiţi să le urmărească la pregătire pe Tolnai, Elisei, Fiera şi compania. În contradictoriu, Marta Bon, antrenoarea adversarelor de la Krim, i-a lăsat pe suporterii Oltchimului să urmărească perioada de încălzire a fetelor sale, rugîndu-i să părăsească sala după 20 de minute.

Anja şi Tadici
În ultimii douăzeci de ani, doar doi antrenori au cerut ca antrenamentele Oltchimului să se desfăşoare cu uşile închise: Gheorghe Tadici şi Anja Andersen. "Noi credeam că vine cu mentalitate daneză şi că e deschisă, dar ne-am înşelat. Am venit de la Bucureşti să vedem fetele şi nu am putut asista la antrenamente", au declarat cîţiva fani ai "galacticelor". Au fost cîţiva care veniseră şi de la Craiova, dar şi de la Tg. Jiu. Şi aceştia au avut aceeaşi soartă: au rămas pe afară. "Ea a cerut ca antrenamentele să se desfăşoare cu uşile închise. Nu e o măsură luată de club, ci doar o dorinţă a antrenoarei", a explicat Constantin Roibu, managerul Oltchimului, cel care a fost aseară la antrenamentul campioanei României.

Patru zile în cantonament
Andersen a mai surprins prin ceva. A cerut conducerii clubului ca echipa să intre de miercuri în cantonament. În cele din urmă s-a răzgîndit şi a amînat cu o zi plecarea la Băile Govora. Deşi în Danemarca nici o echipă nu face cantonamente înaintea jocurilor, Anja a preluat modelul românesc. Mai mult decît atît, ea le-a păstrat pînă azi în cantonament pe toate cele 22 de jucătoare din lotului Oltchimului, nedecizîndu-se încă asupra celor 14 care vor fi trecute pe foaia oficială de joc!

"Nu mă gîndesc decît la victorie!"
Vali Beşe, interul stînga al Oltchimului, nu concepe ca echipa să nu cîştige meciul cu Krim Ljubljana. "Eu nu mă gîndesc decît la victorie. Krim are o echipă valoroasă, cu jucătoare foarte bune, dar cred că ne-am pregătit şi le putem anihila punctele lor forte", a declarat Beşe. "Ştim că joacă rapid, că repun repede mingea de la centru, dar ne vom replia şi nu le vom lăsa să ne înscrie multe goluri pe contraatac", a adăugat Vali. Jucătoarea Oltchimului nu ştie pe ce post va fi folosită de Andersen, după ce în primul meci a jucat pivot, iar în cel de-al doilea inter dreapta. "Unde mă va pune să joc, acolo voi evolua. Voi încerca să dau totul ca să-mi ajut echipa şi să cîştigăm", a încheiat Beşe.

Surpriza Gyor!
În grupa a doua principală a Ligii Campionilor, campioana Ungariei, ETO Gyor, acolo unde evoluează şi româncele Aurelia Brădeanu şi Simona Spiridon, a produs aseară o mare surpriză. Maghiarele au învins în deplasare cu 25-16 (17-7) pe Larvik, echipa considerată ca fiind marea favorită în acest sezon la cîştigarea trofeului. Brădeanu şi Spiridon au marcat fiecare cîte patru goluri, Gyor fiind ca şi calificată după trei victorii în semifinalele Ligii. Anul trecut, Oltchim a eliminat echipa ungară în penultimul act.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează