SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

Antrenorul lui Portovik după meciul cu Steaua: "Au avut un portar strălucit!"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Steaua Bucureşti este ca şi calificată în sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal, după ce a învins, la Chiajna, cu 33-23, formaţia Portovik Yuzhny. Meciul a fost decis, mai apoi, la masa verde (scor 10-0), deoarece formaţia ucraineană a folosit un jucător neînregistrat.

Într-un interviu acordat gsp.ro, antrenorul ucrainenilor, Oleg Syci, s-a declarat neplăcut surprins de jocul echipei sale, şi l-a lăudat pe portarul Obrad Ivezic

Meciul de la Bucureşti s-a încheiat cu scorul 33-23 în favoarea gazdelor. V-aţi aşteptat la un asemenea scor?
Sincer să fiu, nu. Noi am sperat să obţinem un rezultat mult mai acceptabil pentru noi, de aceea scorul de la Bucureşti este unul neaşteptat.

Care credeţi că a fost principalul motiv al insuccesului?

Principalul motiv a fost jocul strălucit al portarului echipei Steaua (sârbul Obrad Ivezic). Noi nu am reuşit să valorificăm multe momente de unu la unu, şi nici loviturile de la 7 metri. Intervenţiile excelente ale portarului au demoralizat echipa noastră. Eu consider că el a fost pricipalul motiv al insuccesului nostru.

Cu ce speranţe abordaţi returul?
În primul rând vrem să facem o analiză a jocului de la Bucureşti şi vrem să arătăm acel joc pe care echipa noastră poate să-l joace şi pe care trebuie să-l joace. Şi dacă totul va fi bine, eu cred că rezultatul nu se va lăsa aşteptat.

Ce aţi ştiut despre Steaua MFA înainte de a veni în România?
Steaua este un mare club la care au evoluat mari sportivi, un club cu performanţe deosebite, cu o tradiţie foarte bogată, care este dusă mai departe de echipă. În momentul de faţă echipa are un lot valoros, ştim că a jucat în Liga Campionilor în sezonul trecut, a făcut un rezultat bun cu Čehovski Medvedi din Rusia.

Este o echipă foarte bună, cu o bogată experienţă, o echipă de nivel european, de aceea este foarte greu să joci împotriva ei. Se vede că şi spiritul de luptă nu îi este străin, adică, echipa reprezintă întruchiparea tuturor tradiţiilor bune care au fost şi sunt prezente în handbalul românesc.

Meciul retur va avea loc la Yuzhny, pe 20 februarie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează