SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Atacuri după Supercupa României câștigată de Dinamo: ”Când CSM-ul pierde, sunt de vină arbitrii și...Georgescu!”

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 13:19

Vicepreședintele FRH, Daniel Georgescu, atacat după Supercupa României la handbal masculin de Vasile Stângă, îi răspunde oficialului de la CSM București.

Dinamo a câștigat sâmbătă seara Supercupa României, 29-25 cu CSM București. La finalul meciului, președintele secției de handbal de la CSM, fostul mare jucător Vasile Stângă, i-a atacat pe dinamoviști și pe vicepreședintele FRH, Daniel Georgescu, ”despre care toată lumea știe că e dinamovist”, cum a declarat Stângă.

”El țipa la arbitri și punea presiune pe ei. A influențat jocul. Trebuia să arbitreze un cuplu internațional, se știa că e un meci important. Ăștia nici nu sunt EHF!”, a spus Stângă, făcând referire la cuplul din Cluj, Mârza-Nedelea.

Daniel Georgescu îi răspunde lui Vasile Stângă și îi amintește că celălalt vicepreședinte al FRH, Steluța Luca, are legătură cu clubul patronat de Primăria Capitalei, fiind soția managerului de la secșia feminină, Nicolae Luca. ”Îl întreb pe domnul Stângă, celălalt vicepreședinte al federației, doamna Steluța Luca, nu e cumva soția managerului de la secția de handbal feminin a CSM-ului? Asta nu îl deranjează?” 

Oficialul FRH continuă. ”De fiecare dată când echipa de handbal masculin CSM București pierde în fața lui Dinamo, sunt de vină arbitrii și ...Georgescu! Constat că acum îl deranjează faptul că arbitri de la Supercupă nu au fost internaționali. La meciul decisiv din finala campionatului, în sezonul trecut, au fost arbitri internationali, dar nu a fost bine nici atunci. Tot datorită arbitrilor a pierdut CSM!

Îi reamintesc că la meciul doi al finalei au fost arbitri fără ecuson EHF și a câștigat echipa pe care o conduce. Atunci a fost bine, nu a mai pus condiția arbitrilor internaționali. Când e bine și când e rău?, să se hotărască!”, a declarat Daniel Georgescu.

Dinamo și CSM București sunt marile rivale ale campionatului intern acum, favorite și în acest sezon la cucerirea titlului. Cele două formații se vor reîntâlni peste două etape în campionat, pe terenul dinamoviștilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
montgomerry
montgomerry  •  04 Septembrie 2016, 19:19

Am auzit in viata mea,tot felul de aberatii,dar asta a lui rumunek(!?!) le intrece pe toate.Vad ca anumiti suporteri ale unei echipe, ***.Asa e,multi,dar prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  04 Septembrie 2016, 16:53

Rumegatorului de mai devreme ii transmit ca toată lumea handbalului știe cine a fost Stângă, dar nimeni nu știe cine a fost Georgescu, iar o mare parte nu au auzit de Dinamo. Văd ca ai internet, deci poți verifica foarte ușor, chiar dacă nu îți convine sa citești peste tot despre Steaua. Încearcă pe la oină, cine știe?

balauru48
balauru48  •  04 Septembrie 2016, 15:52

Stelistii, aceleasi caractere infecte, indiferent de sportul practicat!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează