SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA-THW KIEL, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1

Aterizează extratereştrii! » Campioana Europei va juca azi cu HCM Constanţa

Laurentiu Toma a mai fost faţă în faţă cu Omeyer în 2007 şi 2008
Laurentiu Toma a mai fost faţă în faţă cu Omeyer în 2007 şi 2008

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 21:42

THW Kiel, campioana Europei, vine azi la Bucureşti pentru ultimul meci din grupa B. Constanţa poate spera la calificare dacă îi bate pe nemţi.

Cea mai valoroasă echipă de club din lume, THW Kiel, vine azi la Bucureşti. Campioana Germaniei întîlneşte de la ora 20:00, în Sala Polivalentă, pe HCM Constanţa. E un meci fără miză pentru nemţi, dar şi aşa, "marinarilor" le va fi foarte greu să treacă de campioana Europei.

HCM mai speră la calificare dacă va învinge Kielul. Mai are apoi de aşteptat ca, mîine, suedezii de la Savehof să treacă de slovenii de la Celje.

THW Kiel a cîştigat de trei ori Liga Campionilor, ultima dată sezonul trecut, şi a ajuns de alte trei ori în finală. Formaţia cu cel mai mare buget din lume, aproximativ 15 milioane de euro, e principala favorită şi în acest sezon.

Nemţii au mai jucat în două ediţii contra Constanţei, dar au cîştigat de fiecare dată.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
robert1205
robert1205  •  20 Februarie 2013, 22:51

HCM CONSTANŢA-THW KIEL 25-28 in fata a peste 2500 de spectatori veniti ca la teatru.

kb24k
kb24k  •  20 Februarie 2013, 14:59

habar n-aveti ce scrieti. cum puteti sa ziceti ca thw kiel joaca fara miza? au nevoie de victorie ca sa pastreze sanse la locul 1 in grupa. nu au sanse foarte mari, dar asta nu inseamna ca nu exista si ca joaca fara miza. ziaristi de 2 bani

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Februarie 2013, 12:23

Este adevarat ca Kiel nu are de ce sa forteze la Bucuresti dar HCM pentru ce se lupta? chiar daca sa zicem ca bate,Celje joaca cu cel mai slab adversar din grupa,un adversar lipsit de motivatie si de valoare,este practic imposibil sa piarda in fata unui astfel de adversar iar HCM dac va avea vreodata vreo sansa sa bata Kiel-ul se va intampla atunci cand va fi foarte bine motivata si va avea parte de sprijinul suporterilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează