SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM-LADA TOGLIATTI 35-26

Au avansat!

Articol de , - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Oficialii vîlceni au tratat la finalul meciului cu conducătorii de la Togliatti pentru transferul Ludmilei Postnova şi al Ludmilei Mocialina

"Sînt toate şansele să aducem două rusoaice la Rm. Vîlcea. La banchetul de după meci am discutat două ore cu oficialii ruşi, dar şi cu jucătoarele. Şi-au dat acordul de principiu să vină la Oltchim", a dezvăluit antrenorul Gheorghe Tadici. Bucuros după succesul categoric în faţa finalistei ultimei ediţii a Ligii Campionilor, Tadici a recunoscut că orice antrenor şi-ar dori să antreneze o handbalistă precum Postnova. "Sînt mai multe jucătoare de valoare la Lada, dar, din păcate, nu au împlinit 24 de ani şi, cum bine ştim, federaţia din Rusia nu le dă dreptul să plece în străinătate pînă la această vîrstă", a adăugat Tadici.
Cei de la Oltchim vor trebui să mai discute telefonic cu oficialii ruşi despre cele două handbaliste şi, la meciul retur din Liga Campionilor, de pe 1 martie, urmează să ducă două contracte traduse în limba rusă. "Dacă totul decurge conform planului, am putea vedea cel puţin o campioană mondială la Vîlcea", a încheiat selecţionerul României.
Foto
Ludmila Postnova (stînga) ar putea deveni cît de curînd colegă cu Adriana Olteanu (la minge) Foto: Cristi Preda

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  17 Februarie 2008, 14:41

TADICI,tace si face,l-am vazut in holul hotelului Alutus stand de vorba cu SIDOROVA SI POSTNOVA luind o hartie pe care sidorova a scris ceva, iar Tadici i-a spus :spasiva. Ce sa fie oare? cred ca Tadici nu se intoarce cu mana goala din deplasarea din RUSIA.Fac pariu ca la OLTCHIM joaca de la anul ,jucatoare straine!VE_TI VEDEA!

 •  17 Februarie 2008, 11:24

Am fost la meciul cu Lada , Postnova mi s-a parut cea mai buna de pe teren. Daca Oltchim va reusi s-o ia in lot ar fi nemaipomenit , e o jucatoare extraordinara !

 •  17 Februarie 2008, 11:21

Ar fi senzational daca Postnova ar veni la Oltchim. Este de departe interul cu cel mai tare sut din handbalul feminin. Ar aduce 4-5 goluri in plus pe meci. Mare afacere ar fi, sper sa le iasa. Pacat ca inca nu poate veni si Bliznova - cu Meirosu, Postnova, Bese sau Bliznova pe 9m Oltchimul ar defila in Europa ani buni. Ca sa nu mai zic ce femeie tare este Bliznova, ar pali in fata ei toate paparudele din Romania gen patruleasa, raicu, marinescu sau alte z.drente.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează